High tech harvest : (Record no. 14770)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01588pam a2200397 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 30185
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241218234047.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 980518s1999||||nyua|||d|b||||001|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 98008203
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0531114341
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi ICrlF
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası S494.5.B563
Materyal numarası M368 1999
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 641.3
Sürüm bilgisi 21
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Marshall, Elizabeth L.
9 (RLIN) 27785
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı High tech harvest :
Başlığın geri kalanı a look at genetically engineered foods /
Sorumluluk bildirimi, vb. Elizabeth L. Marshall.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. New York :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Franklin Watts,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c1999.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 144 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill ;
Boyutlar 24 cm.
490 0# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Impact book
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ
Bibliyografya, vb. notu Includes bibliographical references (p. 138-140) and index.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Books for the Teen Age (NYPL).
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı School Library Journal.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Wilson's Junior High School.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. An overview of recombined DNA technology, or genetic engineering, techniques used to create crop plants and farm animals with characteristics that are attractive to farmers, food processors, and consumers.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Young Adult
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Agricultural biotechnology
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 27786
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Genel alt bölüm Biotechnology
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 27787
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Agricultural biotechnology.
9 (RLIN) 27788
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Genel alt bölüm Biotechnology.
9 (RLIN) 27789
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Genetic engineering.
9 (RLIN) 4070
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Biotechnology.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 25213
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 4018
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Genetic engineering.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 4070
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   641.3 MAR /I T 82050 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (MS) 30.01.2002
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.