Food : (Record no. 14921)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01422cam a22003974a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 30342 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241218234111.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 980617s1999||||nyua|||d|b||||001|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI | |
LC kontrol numarası | 98028225 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0531114112 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | DLC |
Transkripsiyon birimi | DLC |
Düzeltme birimi | DLC |
-- | ICrlF |
-- | KyLxBWI |
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU | |
Kimlik doğrulama kodu | lcac |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | TX357 |
Materyal numarası | .G574 1999 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 641.3 |
Sürüm bilgisi | 21 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Goldberg, Jake, |
Bir isim ile ilişkili tarihler | 1943- |
9 (RLIN) | 27988 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Food : |
Başlığın geri kalanı | the struggle to sustain the human community / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | by Jake Goldberg. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | New York : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Franklin Watts, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c1999. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 208 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill ; |
Boyutlar | 24 cm. |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Includes bibliographical references (p. 200-202) and index. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Booklist. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Science Books & Films (A.A.A.S.). |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Voice of Youth Advocates (V.O.Y.A.). |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Discusses the history of food, its production, and the political ramifications of its dissemination and consumption. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | Young Adult |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food supply |
Genel alt bölüm | History |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 27989 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Genel alt bölüm | History |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 27990 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Agriculture. |
9 (RLIN) | 17113 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food supply. |
9 (RLIN) | 973 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food. |
9 (RLIN) | 4018 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Agriculture. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 17113 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food supply. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 973 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 4018 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 641.3 GOL /I | T 82091 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (MS) | 14.02.2002 |