Good for me : (Record no. 1669)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01332pam a22004091a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 15210
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241218225417.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 780331s1978||||maua|||j||||||000|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 78006727
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0316117471 (pbk.) :
Kullanılabilirlik koşulları $4.95
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0316117498 :
Kullanılabilirlik koşulları $7.95
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0329162454
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi ICrlF
-- IMchF-DB
-- ICrlF
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası TX355
Materyal numarası .B94
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 641.1
Sürüm bilgisi 20
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Burns, Marilyn.
9 (RLIN) 4015
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Good for me :
Başlığın geri kalanı all about food in 32 bites /
Sorumluluk bildirimi, vb. by Marilyn Burns ; illustrated by Sandy Clifford.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 1st ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. Boston :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Little, Brown,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c1978.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 127 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill ;
Boyutlar 26 cm.
490 0# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Brown paper school book
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Booklist.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Wilson's Junior High School.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. An informative look at food and what it does for us.
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 5.3
Kaynak Follett Library Resources.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 5-8
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 4016
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 4017
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food.
9 (RLIN) 4018
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition.
9 (RLIN) 4019
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 4018
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 4019
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Clifford, Sandy,
Relator terim ill.
9 (RLIN) 4020
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   641.1 BUR /I T 3765 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (MS) 30.01.2012
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.