The chewing gum book / (Record no. 1686)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01166pam a2200349 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 15227
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241218225423.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 881011s1989||||mnua|||j||||||001|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 88031015
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0875184014
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi DLC
-- ICrlF
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası TX799
Materyal numarası .Y68 1989
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 664/.6
Sürüm bilgisi 19
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Young, Robert,
Bir isim ile ilişkili tarihler 1951-
9 (RLIN) 4072
245 14 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı The chewing gum book /
Sorumluluk bildirimi, vb. Robert Young.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. Minneapolis, MN :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Dillon Press,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c1989.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 72 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill ;
Boyutlar 23 cm.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Includes index.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Booklist.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Elem. School Library Collection.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Discusses chewing gum, its forms and flavors, its history and technology, and its various uses.
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 5.8
Kaynak Follett Library Book Co.
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 5.8
Kaynak Follett Library Resources.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 3-6.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 3-6
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Chewing gum
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 4073
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Chewing gum.
9 (RLIN) 4074
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Chewing gum.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 4074
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   664 YOU T 3782 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library Geri Dönüşüme Gidenler / Sent to Recycle (HS) 30.01.2012
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.