The chewing gum book / (Record no. 1686)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01166pam a2200349 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 15227 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241218225423.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 881011s1989||||mnua|||j||||||001|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI | |
LC kontrol numarası | 88031015 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0875184014 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | DLC |
Transkripsiyon birimi | DLC |
Düzeltme birimi | DLC |
-- | ICrlF |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | TX799 |
Materyal numarası | .Y68 1989 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 664/.6 |
Sürüm bilgisi | 19 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Young, Robert, |
Bir isim ile ilişkili tarihler | 1951- |
9 (RLIN) | 4072 |
245 14 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | The chewing gum book / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Robert Young. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Minneapolis, MN : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Dillon Press, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c1989. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 72 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill ; |
Boyutlar | 23 cm. |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | Includes index. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Booklist. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Elem. School Library Collection. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Discusses chewing gum, its forms and flavors, its history and technology, and its various uses. |
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 5.8 |
Kaynak | Follett Library Book Co. |
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 5.8 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 3-6. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 3-6 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Chewing gum |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 4073 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Chewing gum. |
9 (RLIN) | 4074 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Chewing gum. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 4074 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 664 YOU | T 3782 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | Geri Dönüşüme Gidenler / Sent to Recycle (HS) | 30.01.2012 |