The Ottoman kitchen / (Record no. 17279)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01322pam a2200325 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 32942
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241218234925.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 011018t20022001enkab|||||||||001|0|eng|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 1566564123
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi ICrlF
Transkripsiyon birimi ICrlF
Düzeltme birimi ICrlF
043 ## - COĞRAFİ ALAN KODU
Coğrafi alan kodu aw-----
-- -tu---
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 641.59/56
Sürüm bilgisi 21
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Woodward, Sarah.
9 (RLIN) 32131
245 14 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı The Ottoman kitchen /
Sorumluluk bildirimi, vb. Sarah Woodward ; special photography, Jan Baldwin.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 1st American ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. New York :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Interlink Books,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2002, c2001.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 144 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill. (some col.), col. map ;
Boyutlar 27 cm.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not "Modern recipes from Turkey, Greece, the Balkans, Lebanon, Syria, and beyond"--Jacket.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Includes index.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Booklist.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. A collection of practical recipes for modern-day versions of popular dishes from the sixteenth-century Ottoman Empire; includes information on the region's culture, history, and culinary traditions.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Adult
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cookery, Middle Eastern.
9 (RLIN) 32132
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cookery, Turkish.
9 (RLIN) 19470
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Middle Eastern cooking.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 32133
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Turkish cooking.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 32134
852 ## - KONUM
-- 22,50USD
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih Maliyet, normal satın alma fiyatı
18.12.2024   641.59 WOO T 63658 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) 19.09.2002 22.50
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.