MARC details
000 -LEADER |
sabit uzunluktaki kontrol alanı |
01322pam a2200325 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI |
kontrol alanı |
32942 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI |
kontrol alanı |
VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI |
kontrol alanı |
20241218234925.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ |
sabit uzunluktaki kontrol alanı |
011018t20022001enkab|||||||||001|0|eng|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Uluslararası Standart Kitap Numarası |
1566564123 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI |
Özgün kataloglama birimi |
ICrlF |
Transkripsiyon birimi |
ICrlF |
Düzeltme birimi |
ICrlF |
043 ## - COĞRAFİ ALAN KODU |
Coğrafi alan kodu |
aw----- |
-- |
-tu--- |
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI |
Sınıflama numarası |
641.59/56 |
Sürüm bilgisi |
21 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI |
Kişi adı |
Woodward, Sarah. |
9 (RLIN) |
32131 |
245 14 - ESER ADI BİLDİRİMİ |
Eser Adı |
The Ottoman kitchen / |
Sorumluluk bildirimi, vb. |
Sarah Woodward ; special photography, Jan Baldwin. |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ |
Sürüm bildirimi |
1st American ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. |
Basım, dağıtım yeri, vb. |
New York : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. |
Interlink Books, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. |
2002, c2001. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA |
Kapsam |
144 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar |
ill. (some col.), col. map ; |
Boyutlar |
27 cm. |
500 ## - GENEL BİLGİ |
Genel not |
"Modern recipes from Turkey, Greece, the Balkans, Lebanon, Syria, and beyond"--Jacket. |
500 ## - GENEL BİLGİ |
Genel not |
Includes index. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU |
Kaynağın adı |
Booklist. |
520 ## - ÖZET, VB. |
Özet, vb. |
A collection of practical recipes for modern-day versions of popular dishes from the sixteenth-century Ottoman Empire; includes information on the region's culture, history, and culinary traditions. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU |
Hedef kitle notu |
Adult |
Kaynak |
Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Cookery, Middle Eastern. |
9 (RLIN) |
32132 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Cookery, Turkish. |
9 (RLIN) |
19470 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Middle Eastern cooking. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears. |
9 (RLIN) |
32133 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Turkish cooking. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears. |
9 (RLIN) |
32134 |
852 ## - KONUM |
-- |
22,50USD |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması |
Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü |
Book |