What Einstein told his cook : (Record no. 19983)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01291pam a22003374a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 36341
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241218235556.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 020603s2002||||nyua|||||b||||000|0|eng|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0393011836
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi ICrlF
Transkripsiyon birimi ICrlF
Düzeltme birimi ICrlF
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU
Kimlik doğrulama kodu pcc
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası Q173
Materyal numarası .W7875 2002
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 500
Sürüm bilgisi 21
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Wolke, Robert L.
9 (RLIN) 35353
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı What Einstein told his cook :
Başlığın geri kalanı kitchen science explained /
Sorumluluk bildirimi, vb. Robert L. Wolke ; with recipes by Marlene Parrish.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 1st ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. New York :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. W.W. Norton,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c2002.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam xviii, 350 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill ;
Boyutlar 21 cm.
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ
Bibliyografya, vb. notu Includes bibliographical references (p. [321]-323).
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Publisher's Weekly.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Provides more than one hundred reliable and comical explanations for a variety of scientific questions related to the kitchen, food, and cooking.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Adult
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Form alt bölümü Miscellanea.
9 (RLIN) 35354
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Science
Form alt bölümü Miscellanea.
9 (RLIN) 8065
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Form alt bölümü Miscellanea.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 35354
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Science
Form alt bölümü Miscellanea.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 8065
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Parrish, Marlene.
9 (RLIN) 35355
852 ## - KONUM
-- 22,06USD
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih Sağlama kaynağı Maliyet, normal satın alma fiyatı
18.12.2024   500 WOL T 64032 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) 08.05.2003 Follett Library Resources 22.06
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.