Jean Carper's total nutrition guide / (Record no. 2010)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01024cam a2200301 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 15556
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241218225555.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 860925s1987||||onc|||||||||||001|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 86047628
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0553343505 (pbk.) :
Kullanılabilirlik koşulları $15.95 ($12.95 U.S.)
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi DLC
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası RA784
Materyal numarası .C285 1987
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 613.2
Sürüm bilgisi 19
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Carper, Jean.
9 (RLIN) 647
240 10 - TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Total nutrition guide
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Jean Carper's total nutrition guide /
Sorumluluk bildirimi, vb. Jean Carper.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. New York :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Bantam,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c1987.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam viii, 424 p ;
Boyutlar 23 cm.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not "Complete and up-to-date. Based on the U.S. Department of Agriculture's new scientific analysis of the vital nutrients in more than 2500 foods"--Cover.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Includes index.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Genel alt bölüm Mineral content
-- Tables.
9 (RLIN) 4866
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Genel alt bölüm Vitamin content
-- Tables.
9 (RLIN) 4867
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition.
9 (RLIN) 4019
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutritionally induced diseases.
9 (RLIN) 3348
740 01 - EK GİRİŞ--KONTROLSÜZ İLGİLİ/ANALİTİK ESER ADI
Kontrolsüz ilgili/analitik eser adı Total nutrition guide.
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book

No items available.

ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.