Jean Carper's total nutrition guide / (Record no. 2010)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01024cam a2200301 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 15556 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241218225555.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 860925s1987||||onc|||||||||||001|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI | |
LC kontrol numarası | 86047628 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0553343505 (pbk.) : |
Kullanılabilirlik koşulları | $15.95 ($12.95 U.S.) |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | DLC |
Transkripsiyon birimi | DLC |
Düzeltme birimi | DLC |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | RA784 |
Materyal numarası | .C285 1987 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 613.2 |
Sürüm bilgisi | 19 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Carper, Jean. |
9 (RLIN) | 647 |
240 10 - TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Total nutrition guide |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Jean Carper's total nutrition guide / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Jean Carper. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | New York : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Bantam, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c1987. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | viii, 424 p ; |
Boyutlar | 23 cm. |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | "Complete and up-to-date. Based on the U.S. Department of Agriculture's new scientific analysis of the vital nutrients in more than 2500 foods"--Cover. |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | Includes index. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Genel alt bölüm | Mineral content |
-- | Tables. |
9 (RLIN) | 4866 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Genel alt bölüm | Vitamin content |
-- | Tables. |
9 (RLIN) | 4867 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Nutrition. |
9 (RLIN) | 4019 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Nutritionally induced diseases. |
9 (RLIN) | 3348 |
740 01 - EK GİRİŞ--KONTROLSÜZ İLGİLİ/ANALİTİK ESER ADI | |
Kontrolsüz ilgili/analitik eser adı | Total nutrition guide. |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
No items available.