Eat smart in Turkey : (Record no. 21959)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01325nam a2200361 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 38397 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241218235944.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 960911s1996||||wiua|||||bd|||001|0|eng|d |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI | |
LC kontrol numarası | 95095127 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0964116820 |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
Sistem kontrol numarası | (HOL)BGW2236-4/sch |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
Sistem kontrol numarası | (OCoLC)35011589 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | MCR-S |
Transkripsiyon birimi | MCR-S |
Düzeltme birimi | DLC |
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU | |
Kimlik doğrulama kodu | lccopycat |
043 ## - COĞRAFİ ALAN KODU | |
Coğrafi alan kodu | a-tu--- |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | TX725.T8 |
Materyal numarası | P48 1996 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 394.1/09561 |
Sürüm bilgisi | 21 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Peterson, Joan |
Tam ad biçimi | (Joan B.) |
9 (RLIN) | 37162 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Eat smart in Turkey : |
Başlığın geri kalanı | how to decipher the menu, know the market foods & embark on a tasting adventure / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Joan and David Peterson ; illustrated by S.V. Medaris. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Madison, Wis. : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Ginkgo Press, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c1996. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | xiv, 140 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill. (some col ; |
Boyutlar | 22 cm. |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Includes bibliographical references (p. 135-136) and index. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cookery, Turkish. |
9 (RLIN) | 19470 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cookery, Turkish |
Form alt bölümü | Dictionaries |
Genel alt bölüm | Turkish. |
9 (RLIN) | 37163 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Diet |
Coğrafi alt bölüm | Turkey. |
9 (RLIN) | 37164 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food habits |
Coğrafi alt bölüm | Turkey. |
9 (RLIN) | 37165 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Form alt bölümü | Dictionaries |
Genel alt bölüm | Turkish. |
9 (RLIN) | 37166 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Turkish language |
Form alt bölümü | Dictionaries |
Genel alt bölüm | English. |
9 (RLIN) | 37167 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Peterson, David, |
Tam ad biçimi | (David C.) |
9 (RLIN) | 37168 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 394.956 PET | T 65394 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) | 01.10.2003 |