MARC details
000 -LEADER |
sabit uzunluktaki kontrol alanı |
02197cam a2200589 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI |
kontrol alanı |
38916 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI |
kontrol alanı |
VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI |
kontrol alanı |
20241219000102.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ |
sabit uzunluktaki kontrol alanı |
020130r20032002paua|||c||||||001|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI |
LC kontrol numarası |
2002001280 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Uluslararası Standart Kitap Numarası |
079107014X |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Uluslararası Standart Kitap Numarası |
9780791070147 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI |
Özgün kataloglama birimi |
DLC |
Transkripsiyon birimi |
DLC |
Düzeltme birimi |
KyLxBWI |
-- |
ICrlF |
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU |
Kimlik doğrulama kodu |
pcc |
-- |
lcac |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI |
Sınıflama numarası |
TX652.5 |
Materyal numarası |
.P395 2003 |
050 04 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI |
Sınıflama numarası |
QD35 |
Materyal numarası |
.P46 2003 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI |
Sınıflama numarası |
641.5/01/5 |
Sürüm bilgisi |
21 |
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI |
Sınıflama numarası |
540 |
Sürüm bilgisi |
21 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI |
Kişi adı |
Pentland, Peter. |
9 (RLIN) |
37791 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ |
Eser Adı |
Kitchen science / |
Sorumluluk bildirimi, vb. |
Peter Pentland and Pennie Stoyles ; [illustrations by Pat Kermode]. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. |
Basım, dağıtım yeri, vb. |
Philadelphia : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. |
Chelsea House, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. |
2003. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA |
Kapsam |
32 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar |
ill. (some col ; |
Boyutlar |
29 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ |
Süreli yayın bildirimi |
Science and scientists |
500 ## - GENEL BİLGİ |
Genel not |
"First published in 2002 by Macmillan Education Australia Pty Ltd"--T.p. verso. |
500 ## - GENEL BİLGİ |
Genel not |
Includes index. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU |
Kaynağın adı |
School Library Journal. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU |
Kaynağın adı |
Wilson's Children. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU |
Kaynağın adı |
Wilson's Junior High School. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU |
Kaynağın adı |
Library Media Connection, March 2003. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU |
Kaynağın adı |
School Library Journal, April 2003. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU |
Kaynağın adı |
Wilson's Children, June 2004. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU |
Kaynağın adı |
Wilson's Junior High School, August 2004. |
520 ## - ÖZET, VB. |
Özet, vb. |
Surveys some of the scientific principles related to foods and their preparation. |
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU |
Hedef kitle notu |
7.0 |
Kaynak |
Follett Library Resources. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU |
Hedef kitle notu |
5-8 |
Kaynak |
Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Chemistry |
Form alt bölümü |
Juvenile literature. |
9 (RLIN) |
2471 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Cooking |
Form alt bölümü |
Juvenile literature. |
9 (RLIN) |
1469 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Food |
Form alt bölümü |
Juvenile literature. |
9 (RLIN) |
4016 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Chemistry |
Form alt bölümü |
Miscellanea. |
9 (RLIN) |
37792 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Cooking |
Form alt bölümü |
Miscellanea. |
9 (RLIN) |
37793 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Food |
Form alt bölümü |
Miscellaea. |
9 (RLIN) |
37794 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Science |
Form alt bölümü |
Miscellanea. |
9 (RLIN) |
8065 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Chemistry |
Form alt bölümü |
Miscellanea. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears. |
9 (RLIN) |
37792 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Cooking |
Form alt bölümü |
Miscellanea. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears. |
9 (RLIN) |
37793 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Food |
Form alt bölümü |
Miscellaea. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears. |
9 (RLIN) |
37794 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Science |
Form alt bölümü |
Miscellanea. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears. |
9 (RLIN) |
8065 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI |
Kişi adı |
Kermode, Pat, |
Relator terim |
ill. |
9 (RLIN) |
37795 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI |
Kişi adı |
Stoyles, Pennie. |
9 (RLIN) |
37796 |
800 1# - SERİLER EK GİRİŞ--KİŞİ ADI |
Kişi adı |
Pentland, Peter. |
Eserin adı |
Science and scientists. |
9 (RLIN) |
37797 |
852 ## - KONUM |
-- |
18,95USD |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması |
Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü |
Book |