Kitchen science / (Record no. 22432)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 02197cam a2200589 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 38916
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219000102.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 020130r20032002paua|||c||||||001|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 2002001280
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 079107014X
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9780791070147
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi KyLxBWI
-- ICrlF
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU
Kimlik doğrulama kodu pcc
-- lcac
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası TX652.5
Materyal numarası .P395 2003
050 04 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası QD35
Materyal numarası .P46 2003
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 641.5/01/5
Sürüm bilgisi 21
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 540
Sürüm bilgisi 21
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Pentland, Peter.
9 (RLIN) 37791
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Kitchen science /
Sorumluluk bildirimi, vb. Peter Pentland and Pennie Stoyles ; [illustrations by Pat Kermode].
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. Philadelphia :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Chelsea House,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2003.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 32 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill. (some col ;
Boyutlar 29 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Science and scientists
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not "First published in 2002 by Macmillan Education Australia Pty Ltd"--T.p. verso.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Includes index.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı School Library Journal.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Wilson's Children.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Wilson's Junior High School.
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Library Media Connection, March 2003.
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı School Library Journal, April 2003.
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Wilson's Children, June 2004.
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Wilson's Junior High School, August 2004.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Surveys some of the scientific principles related to foods and their preparation.
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 7.0
Kaynak Follett Library Resources.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 5-8
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Chemistry
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 2471
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 1469
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 4016
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Chemistry
Form alt bölümü Miscellanea.
9 (RLIN) 37792
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking
Form alt bölümü Miscellanea.
9 (RLIN) 37793
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Form alt bölümü Miscellaea.
9 (RLIN) 37794
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Science
Form alt bölümü Miscellanea.
9 (RLIN) 8065
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Chemistry
Form alt bölümü Miscellanea.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 37792
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking
Form alt bölümü Miscellanea.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 37793
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Form alt bölümü Miscellaea.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 37794
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Science
Form alt bölümü Miscellanea.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 8065
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Kermode, Pat,
Relator terim ill.
9 (RLIN) 37795
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Stoyles, Pennie.
9 (RLIN) 37796
800 1# - SERİLER EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Pentland, Peter.
Eserin adı Science and scientists.
9 (RLIN) 37797
852 ## - KONUM
-- 18,95USD
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih Maliyet, normal satın alma fiyatı
18.12.2024   540 PEN /O T 84803 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (MS) 24.10.2003 18.95
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.