Encyclopedia of food and culture. (Kayıt no. 22688)

MARC ayrıntıları
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01638pam a2200349 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 39201
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219000146.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 030110s2003||||nyuab||||be|||001|0|eng|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0684805677 (v. 3)
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0684805685 (set : alk. paper)
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi ICrlF
Transkripsiyon birimi ICrlF
Düzeltme birimi ICrlF
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 394.1/2/097303
Sürüm bilgisi 21
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Encyclopedia of food and culture.
Bir eserin bölüm/parça sayısı Volume 3, Obesity to Zoroastrianism, index /
Sorumluluk bildirimi, vb. Solomon H. Katz, editor in chief ; William Woys Weaver, associate editor.
246 30 - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ
Uygun başlık/Kısa başlık Food
246 30 - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ
Uygun başlık/Kısa başlık Food and culture
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. Detroit :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Thomson/Gale,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c2003.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 699 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill. (some col.), maps ;
Boyutlar 29 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Scribner library of daily life
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ
Bibliyografya, vb. notu Includes bibliographical references and index.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Contains over 125 entries that provide information about the essential aspects of food, its history, and its cultural diversity, including articles on people who have been influential in food history. Arranged alphabetically from obesity-to-Zoroastrianism, with maps, illustrations, and sidebars.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Young Adult
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food habits
Form alt bölümü Encyclopedias.
9 (RLIN) 38176
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Form alt bölümü Encyclopedias.
9 (RLIN) 9966
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Eating customs
Form alt bölümü Encyclopedias.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 38177
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Form alt bölümü Encyclopedias.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 9966
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Katz, Solomon H.,
Bir isim ile ilişkili tarihler 1939-
9 (RLIN) 38178
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Weaver, William Woys,
Bir isim ile ilişkili tarihler 1947-
9 (RLIN) 38179
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Scribner library of daily life.
9 (RLIN) 38180
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Kitap
Mevcut
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih Sağlama kaynağı
18.12.2024   R 394.1 ENC T 64045 18.12.2024 Kitap   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library İngilizce Referans / Engilsh Reference (HS) 30.09.2003 Follett Library Resources
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.