Encyclopedia of food and culture. (Kayıt no. 22688)
[ düz görünüm ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01638pam a2200349 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 39201 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219000146.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 030110s2003||||nyuab||||be|||001|0|eng|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0684805677 (v. 3) |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0684805685 (set : alk. paper) |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | ICrlF |
Transkripsiyon birimi | ICrlF |
Düzeltme birimi | ICrlF |
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 394.1/2/097303 |
Sürüm bilgisi | 21 |
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Encyclopedia of food and culture. |
Bir eserin bölüm/parça sayısı | Volume 3, Obesity to Zoroastrianism, index / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Solomon H. Katz, editor in chief ; William Woys Weaver, associate editor. |
246 30 - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ | |
Uygun başlık/Kısa başlık | Food |
246 30 - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ | |
Uygun başlık/Kısa başlık | Food and culture |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Detroit : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Thomson/Gale, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c2003. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 699 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill. (some col.), maps ; |
Boyutlar | 29 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Scribner library of daily life |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Includes bibliographical references and index. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Contains over 125 entries that provide information about the essential aspects of food, its history, and its cultural diversity, including articles on people who have been influential in food history. Arranged alphabetically from obesity-to-Zoroastrianism, with maps, illustrations, and sidebars. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | Young Adult |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food habits |
Form alt bölümü | Encyclopedias. |
9 (RLIN) | 38176 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Form alt bölümü | Encyclopedias. |
9 (RLIN) | 9966 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Eating customs |
Form alt bölümü | Encyclopedias. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 38177 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Form alt bölümü | Encyclopedias. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 9966 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Katz, Solomon H., |
Bir isim ile ilişkili tarihler | 1939- |
9 (RLIN) | 38178 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Weaver, William Woys, |
Bir isim ile ilişkili tarihler | 1947- |
9 (RLIN) | 38179 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Scribner library of daily life. |
9 (RLIN) | 38180 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Kitap |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih | Sağlama kaynağı |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | R 394.1 ENC | T 64045 | 18.12.2024 | Kitap | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | İngilizce Referans / Engilsh Reference (HS) | 30.09.2003 | Follett Library Resources |