Çatal kültürü : (Record no. 27703)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01123nam a2200325 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 44777 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219001514.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 050906s2003||||xx||||||||||||000|0|tur|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9758704486 |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
Sistem kontrol numarası | (KOC)762B73F169DC47DCA2C89E3E23672F2F |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | koln |
Transkripsiyon birimi | KOC |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Rebora, Giovanni. |
9 (RLIN) | 44872 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Çatal kültürü : |
Başlığın geri kalanı | Avrupa mutfağının kısa tarihi / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | by Giovanni Rebora. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | İstanbul : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Kitap Yayınevi, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 2003. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 170 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill ; |
Boyutlar | 21 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Kitap Yayınevi |
Cilt/seri atama | 45 |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Tarih ve Coğrafya dizisi |
Cilt/seri atama | 18 |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | Includes index. |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | This book is in Turkish. |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cookery, European. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 44873 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food habits |
Coğrafi alt bölüm | Europe. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 44874 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Coğrafi alt bölüm | Europe |
Genel alt bölüm | History. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 44875 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Gastronomy. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 32783 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Şeker, Çağla, |
Relator terim | trans. |
9 (RLIN) | 44876 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Kitap Yayınevi |
Cilt/seri atama | 45 |
9 (RLIN) | 40857 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Tarih ve Coğrafya dizisi |
Cilt/seri atama | 18 |
9 (RLIN) | 41498 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | T 641.01321 REB | T 201999 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) | 06.09.2005 |