Greek gastronomy. (Record no. 28546)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 00593nam a2200193 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 45702 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219001725.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 051031s2004||||xx||||||||||||000|0|eng|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9605340283 |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
Sistem kontrol numarası | (KOC)BF7C9609FA7748ED8E77BE0065D5BAF5 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | koln |
Transkripsiyon birimi | KOC |
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Greek gastronomy. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Greece : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Greek National Tourism organisation, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 2004. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 303 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | photos, col ; |
Boyutlar | 24 cm. |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Greek cooking. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 41587 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 641.59495 GRE | T 203663 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) | 31.10.2005 |