What Einstein told his cook 2 : (Record no. 28826)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01499pam a2200397 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 46006 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219001816.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 050105s2005||||nyua||||||||||001|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI | |
LC kontrol numarası | 2005000263 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0393058697 (hc) |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780393058697 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | DLC |
Transkripsiyon birimi | DLC |
Düzeltme birimi | DLC |
-- | ICrlF |
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU | |
Kimlik doğrulama kodu | pcc |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | TX652 |
Materyal numarası | .W642 2005 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 641.5 |
Sürüm bilgisi | 22 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Wolke, Robert L. |
9 (RLIN) | 35353 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | What Einstein told his cook 2 : |
Başlığın geri kalanı | the sequel : further adventures in kitchen science / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Robert L. Wolke ; with recipes by Marlene Parrish. |
246 3# - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ | |
Uygun başlık/Kısa başlık | What Einstein told his cook two |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | 1st ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | New York : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Norton, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c2005. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | xxiii, 464 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill ; |
Boyutlar | 24 cm. |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | Includes index. |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | Sequel to: What Einstein told his cook. 2002. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Publisher's Weekly. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Publisher's Weekly, March 2005. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Bridges the gap between chemistry and cooking, using plain language to describe the chemistry behind numerous kitchen phenomena and to debunk many commonly held myths. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | Adult |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking. |
9 (RLIN) | 1471 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Science |
Form alt bölümü | Miscellanea. |
9 (RLIN) | 8065 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 1471 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Science |
Form alt bölümü | Miscellanea. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 8065 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Wolke, Robert L. |
Eserin adı | What Einstein told his cook. |
9 (RLIN) | 46386 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 641.5 WOL | T 202850 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) | 15.12.2005 |