What Einstein told his cook 2 : (Record no. 28826)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01499pam a2200397 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 46006
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219001816.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 050105s2005||||nyua||||||||||001|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 2005000263
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0393058697 (hc)
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9780393058697
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi DLC
-- ICrlF
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU
Kimlik doğrulama kodu pcc
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası TX652
Materyal numarası .W642 2005
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 641.5
Sürüm bilgisi 22
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Wolke, Robert L.
9 (RLIN) 35353
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı What Einstein told his cook 2 :
Başlığın geri kalanı the sequel : further adventures in kitchen science /
Sorumluluk bildirimi, vb. Robert L. Wolke ; with recipes by Marlene Parrish.
246 3# - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ
Uygun başlık/Kısa başlık What Einstein told his cook two
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 1st ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. New York :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Norton,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c2005.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam xxiii, 464 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill ;
Boyutlar 24 cm.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Includes index.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Sequel to: What Einstein told his cook. 2002.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Publisher's Weekly.
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Publisher's Weekly, March 2005.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Bridges the gap between chemistry and cooking, using plain language to describe the chemistry behind numerous kitchen phenomena and to debunk many commonly held myths.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Adult
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking.
9 (RLIN) 1471
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Science
Form alt bölümü Miscellanea.
9 (RLIN) 8065
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 1471
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Science
Form alt bölümü Miscellanea.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 8065
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Wolke, Robert L.
Eserin adı What Einstein told his cook.
9 (RLIN) 46386
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   641.5 WOL T 202850 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) 15.12.2005
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.