Larousse gastronomique : (Record no. 30780)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01419nam a2200289 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 48318
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219002410.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 061114s2005||||xx||||||||||||000|0|tur|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 975329526X
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI
Sistem kontrol numarası (KOC)83A7F4C3BCFA4AAAB0DB1DBB13114ECB
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi KOLy
Transkripsiyon birimi KOC
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Larousse gastronomique :
Başlığın geri kalanı Dnyann en büyük mutfak ansiklopedisi /
Sorumluluk bildirimi, vb. With the assistance of the Gastronomic Committee president Joel Robuchon.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 1st ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. İstanbul :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Oğlak Yayınları,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2005.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 2 v. :
Diğer fiziksel ayrıntılar illus., col ;
Boyutlar 32 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Oğlak Güzel Kitaplar Serisi.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not This book is in Turkish.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. A food and cooking reference, featuring alphabeticaloly arranged entries that provide definitions of food terms; description of equipment and cooking techniques; information on the history of foods, eating, and restaurants; biographies; and over three thousand recipes.
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cookery
Form alt bölümü Encyclopedias.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 49363
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Form alt bölümü Encyclopedias.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 9966
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi French cooking.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 9969
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Oğlak Güzel Kitaplar Serisi.
9 (RLIN) 49364
852 ## - KONUM
-- 400,00USD
852 ## - KONUM
-- 400,00USD
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Reference Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Süreli Yayın numaralandırma / kronoloji Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih Maliyet, normal satın alma fiyatı
18.12.2024   TR 641.003 LAR T 210398 Volume 1 18.12.2024 Reference Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library Türkçe Referans / Turkish Reference (HS) 14.11.2006 400.00
18.12.2024   TR 641.003 LAR T 210399 Volume 2 18.12.2024 Reference Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library Türkçe Referans / Turkish Reference (HS) 14.11.2006 400.00
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.