Larousse gastronomique : (Record no. 30780)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01419nam a2200289 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 48318 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219002410.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 061114s2005||||xx||||||||||||000|0|tur|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 975329526X |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
Sistem kontrol numarası | (KOC)83A7F4C3BCFA4AAAB0DB1DBB13114ECB |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | KOLy |
Transkripsiyon birimi | KOC |
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Larousse gastronomique : |
Başlığın geri kalanı | Dnyann en büyük mutfak ansiklopedisi / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | With the assistance of the Gastronomic Committee president Joel Robuchon. |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | 1st ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | İstanbul : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Oğlak Yayınları, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 2005. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 2 v. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | illus., col ; |
Boyutlar | 32 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Oğlak Güzel Kitaplar Serisi. |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | This book is in Turkish. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | A food and cooking reference, featuring alphabeticaloly arranged entries that provide definitions of food terms; description of equipment and cooking techniques; information on the history of foods, eating, and restaurants; biographies; and over three thousand recipes. |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cookery |
Form alt bölümü | Encyclopedias. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 49363 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Form alt bölümü | Encyclopedias. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 9966 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | French cooking. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 9969 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Oğlak Güzel Kitaplar Serisi. |
9 (RLIN) | 49364 |
852 ## - KONUM | |
-- | 400,00USD |
852 ## - KONUM | |
-- | 400,00USD |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Reference Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Süreli Yayın numaralandırma / kronoloji | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih | Maliyet, normal satın alma fiyatı |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | TR 641.003 LAR | T 210398 | Volume 1 | 18.12.2024 | Reference Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | Türkçe Referans / Turkish Reference (HS) | 14.11.2006 | 400.00 | |||||
18.12.2024 | TR 641.003 LAR | T 210399 | Volume 2 | 18.12.2024 | Reference Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | Türkçe Referans / Turkish Reference (HS) | 14.11.2006 | 400.00 |