Let's eat! : (Record no. 31405)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01327pam a2200361 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 48977 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219002613.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 040830t20042003nyuab||j||||||000|0|eng|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0805073221 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | ICrlF |
Transkripsiyon birimi | ICrlF |
Düzeltme birimi | ICrlF |
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 641.3 |
Sürüm bilgisi | 22 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Hollyer, Beatrice. |
9 (RLIN) | 50374 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Let's eat! : |
Başlığın geri kalanı | what children eat around the world / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Beatrice Hollyer ; introduction by Jamie Oliver. |
246 3# - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ | |
Uygun başlık/Kısa başlık | Let us eat |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | 1st American ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | New York : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Henry Holt and Co., |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 2004, c2003. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 41 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | col. ill., col. map ; |
Boyutlar | 29 cm. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Booklist. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Horn Book. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | School Library Journal. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Presents a children's book on the traditional foods around the world including Thailand, South Africa, Mexico, France, and India and provides a number of recipes. |
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 5.5 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 3-6 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food habits |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 4024 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 4016 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food habits. |
9 (RLIN) | 4026 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food. |
9 (RLIN) | 4018 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Eating customs. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 4028 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 4018 |
852 ## - KONUM | |
-- | 15,00USD |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih | Maliyet, normal satın alma fiyatı |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 641.3 HOL/I | T 210106 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (MS) | 29.01.2007 | 15.00 |