My China : (Record no. 36726)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01297pam a2200325 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 55099
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219004038.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 081215s2007||||nyuab||||b||||001|0|eng|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0670018791
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9780670018796 (trade)
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi ICrlF
Transkripsiyon birimi ICrlF
Düzeltme birimi ICrlF
043 ## - COĞRAFİ ALAN KODU
Coğrafi alan kodu a-cc---
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 641.5951
Sürüm bilgisi 22
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Kwong, Kylie.
9 (RLIN) 57528
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı My China :
Başlığın geri kalanı a feast for all the senses /
Sorumluluk bildirimi, vb. Kylie Kwong ; photography by Simon Griffiths.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 1st American ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. New York :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Viking Studio,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2007.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam ix, 482 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill. (chiefly col.), col. map ;
Boyutlar 29 cm.
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ
Bibliyografya, vb. notu Includes bibliographical references (p. 480) and index.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı New York Times.
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı New York Times, June 2008.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Renowned chef and author Kylie Kwong explores the cuisine of modern China and Tibet, focusing on ten cities and provinces, with recipes representing the unique flair and flavor of each location and its people.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Adult
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking, Chinese.
9 (RLIN) 57529
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Chinese cooking.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 57530
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Griffiths, Simon,
Bir isim ile ilişkili tarihler 1966-
9 (RLIN) 57531
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   641.5951 KWO T 204446 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) 09.10.2008
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.