My China : (Record no. 36726)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01297pam a2200325 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 55099 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219004038.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 081215s2007||||nyuab||||b||||001|0|eng|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0670018791 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780670018796 (trade) |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | ICrlF |
Transkripsiyon birimi | ICrlF |
Düzeltme birimi | ICrlF |
043 ## - COĞRAFİ ALAN KODU | |
Coğrafi alan kodu | a-cc--- |
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 641.5951 |
Sürüm bilgisi | 22 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Kwong, Kylie. |
9 (RLIN) | 57528 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | My China : |
Başlığın geri kalanı | a feast for all the senses / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Kylie Kwong ; photography by Simon Griffiths. |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | 1st American ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | New York : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Viking Studio, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 2007. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | ix, 482 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill. (chiefly col.), col. map ; |
Boyutlar | 29 cm. |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Includes bibliographical references (p. 480) and index. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | New York Times. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | New York Times, June 2008. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Renowned chef and author Kylie Kwong explores the cuisine of modern China and Tibet, focusing on ten cities and provinces, with recipes representing the unique flair and flavor of each location and its people. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | Adult |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking, Chinese. |
9 (RLIN) | 57529 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Chinese cooking. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 57530 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Griffiths, Simon, |
Bir isim ile ilişkili tarihler | 1966- |
9 (RLIN) | 57531 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 641.5951 KWO | T 204446 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) | 09.10.2008 |