Altın kitap çikolata / (Record no. 37839)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01040nam a2200325 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 56285
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219004330.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 090122s2008||||xx||||||||||||000|0|tur|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9789752979925
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI
Sistem kontrol numarası (KOC)FAB9642C6B4D4ABC98EF70994DB45790
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi koln
Transkripsiyon birimi KOC
Düzeltme birimi KOC
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Bardi, Carla.
9 (RLIN) 58948
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Altın kitap çikolata /
Sorumluluk bildirimi, vb. by Carla Bardi, Claire Pietersen.
246 3# - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ
Uygun başlık/Kısa başlık Çikolata.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 1st ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. İstanbul :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Alfa,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2008.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 703 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill., col ;
Boyutlar 22 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Alfa Yayınları
Cilt/seri atama 1893
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Yemek kültürü
Cilt/seri atama 19
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not This book is in Turkish.
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Chocolate.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 43973
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Erdoğan, Piraye,
Relator terim trans.
9 (RLIN) 58949
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Pietersen, Claire.
9 (RLIN) 58950
710 2# - EK GİRİŞ--KURUM ADI
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı Alfa Basım Yayım.
9 (RLIN) 7578
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Alfa Yayınları
Cilt/seri atama 1893
9 (RLIN) 26915
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Yemek kültürü
Cilt/seri atama 19
9 (RLIN) 58951
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   T 641.6374 BAR T 313504 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) 22.01.2009
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.