Milk : (Record no. 38134)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01611pam a2200385 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 56608
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219004418.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 080430s2008||||nyua|||||b||||001|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 2008019620
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 1400044103
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9781400044108 (trade)
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi ICrlF
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası SF251
Materyal numarası .M46 2008
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 641.3/71/09
Sürüm bilgisi 22
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Mendelson, Anne.
9 (RLIN) 59320
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Milk :
Başlığın geri kalanı the surprising story of milk through the ages : with 120 adventurous recipes that explore the riches of our first food /
Sorumluluk bildirimi, vb. Anne Mendelson.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 1st ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. New York :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Alfred A. Knopf,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2008.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam xi, 336 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill ;
Boyutlar 24 cm.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Includes bibliographical references (p. [319]-322) and index.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Booklist.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Publisher's Weekly.
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Booklist, October 2008.
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Publisher's Weekly, September 2008.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Chronicles the culinary history of milk, provides insights into the dairy industry, and features 120 recipes, grouped according to main dairy ingredient, including fresh milk and cream, yogurt, cultured milk and cream, butter and true buttermilk, and fresh cheeses.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Adult
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking (Milk)
9 (RLIN) 59321
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Milk
Genel alt bölüm History.
9 (RLIN) 59322
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking
Genel alt bölüm Milk.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 59323
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Milk
Genel alt bölüm History.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 59322
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih Son ödünç verme tarihi
18.12.2024   641.3 MEN T 223599 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) 20.02.2009  
12.05.2025 1 641.3 MEN /I T 222134 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (MS) 09.03.2009 08.05.2025
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.