Low-fat, low-cholesterol cookbook : (Record no. 38201)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01633pam a2200361 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 56678
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219004433.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 071211s2008||||nyua||||||||||001|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 2007050010
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0307407551
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9780307407559 (trade)
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi ICrlF
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası RM237.7
Materyal numarası .A44 2008
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 641.5/6384
Sürüm bilgisi 22
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Low-fat, low-cholesterol cookbook :
Başlığın geri kalanı delicious recipes to help lower your cholesterol.
246 17 - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ
Uygun başlık/Kısa başlık American Heart Association low-fat, low-cholesterol cookbook
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 4th ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. New York :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Clarkson Potter,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c2008.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam vii, 376 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill ;
Boyutlar 24 cm.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Includes index.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Running title: American Heart Association low-fat, low-cholesterol cookbook.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Contains heart-healthy recipes for appetizers and snacks, soups, salads and dressings, seafood, poultry, meats, vegetarian entrees, vegetables and side dishes, breads and breakfast dishes, beverages, and desserts, each with a nutritional analysis. Includes information on how to control cholesterol levels, and strategies for reducing the risk of heart disease and stroke.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Adult
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Low-cholesterol diet
Form alt bölümü Recipes.
9 (RLIN) 59447
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Low-fat diet
Form alt bölümü Recipes.
9 (RLIN) 59448
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 1471
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Low-cholesterol diet.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 59449
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Low-fat diet.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 25549
710 2# - EK GİRİŞ--KURUM ADI
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı American Heart Association.
9 (RLIN) 59450
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   641.5 LOW T 223551 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) 26.02.2009
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.