Low-fat, low-cholesterol cookbook : (Record no. 38201)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01633pam a2200361 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 56678 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219004433.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 071211s2008||||nyua||||||||||001|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI | |
LC kontrol numarası | 2007050010 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0307407551 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780307407559 (trade) |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | DLC |
Transkripsiyon birimi | DLC |
Düzeltme birimi | ICrlF |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | RM237.7 |
Materyal numarası | .A44 2008 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 641.5/6384 |
Sürüm bilgisi | 22 |
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Low-fat, low-cholesterol cookbook : |
Başlığın geri kalanı | delicious recipes to help lower your cholesterol. |
246 17 - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ | |
Uygun başlık/Kısa başlık | American Heart Association low-fat, low-cholesterol cookbook |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | 4th ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | New York : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Clarkson Potter, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c2008. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | vii, 376 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill ; |
Boyutlar | 24 cm. |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | Includes index. |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | Running title: American Heart Association low-fat, low-cholesterol cookbook. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Contains heart-healthy recipes for appetizers and snacks, soups, salads and dressings, seafood, poultry, meats, vegetarian entrees, vegetables and side dishes, breads and breakfast dishes, beverages, and desserts, each with a nutritional analysis. Includes information on how to control cholesterol levels, and strategies for reducing the risk of heart disease and stroke. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | Adult |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Low-cholesterol diet |
Form alt bölümü | Recipes. |
9 (RLIN) | 59447 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Low-fat diet |
Form alt bölümü | Recipes. |
9 (RLIN) | 59448 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 1471 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Low-cholesterol diet. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 59449 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Low-fat diet. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 25549 |
710 2# - EK GİRİŞ--KURUM ADI | |
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı | American Heart Association. |
9 (RLIN) | 59450 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 641.5 LOW | T 223551 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) | 26.02.2009 |