What's so good about vegetables? / (Record no. 38493)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01678cam a2200409 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 56990
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219004551.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 030327s2004||||wiua|||b||||||001|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 2003045743
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0836837894 (lib. bdg.)
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi KyLxBWI
-- ICrlF
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU
Kimlik doğrulama kodu pcc
-- lcac
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası QP141
Materyal numarası .R29 2004
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 613.2
Sürüm bilgisi 22
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Randall, Ronne.
9 (RLIN) 54188
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı What's so good about vegetables? /
Sorumluluk bildirimi, vb. by Ronne Randall.
246 3# - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ
Uygun başlık/Kısa başlık What is so good about vegetables
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi North American ed., U.S. ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. Milwaukee, Wis. :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. G. Stevens,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2004.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 24 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar col. ill ;
Boyutlar 22 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi What? Where? Why?
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not First published in Great Britain in 2003 by ticktock Media, Tunbridge Wells, Kent, England.
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Includes index.
505 0# - BİÇİMLENDİRİLMİŞ İÇİNDEKİLER NOTU
Biçimlendirilmiş içindekiler notu What's so good about bread? -- What's so good about vegetables? -- What's so good about fruit? -- What's so good about meat? -- What's so good about milk? -- What's so good about butter? -- What's so good about water? -- Where does my food go?
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Discusses the nutritional value of various kinds of foods.
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 3.9
Kaynak Follett Library Resources.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu K-3
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Diet
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 60139
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 4017
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition.
9 (RLIN) 4019
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 4019
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı What? Where? Why?
9 (RLIN) 60130
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   E 613.2 RAN /I T 222328 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library Primary (PS) 18.03.2009
18.12.2024   E 613.2 RAN /I T 300336 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library Primary (PS) 18.01.2010
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.