Mrs. Hippo's Pizza Parlour / (Record no. 38576)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01271cam a2200373 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 57086
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219004608.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 041105t20041999maua|||b||||||000|1|eng|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9780753410370
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI
Sistem kontrol numarası (KOC)C2C02BA78BE94653BFE223DF9E048749
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi KOLjk
Transkripsiyon birimi KOC
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU
Kimlik doğrulama kodu lcac
050 04 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası PZ7.F88917
Materyal numarası Mr 2004
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası [E]
Sürüm bilgisi 22
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı French, Vivian.
9 (RLIN) 43691
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Mrs. Hippo's Pizza Parlour /
Sorumluluk bildirimi, vb. Vivian French ; illustrated by Clive Scruton.
246 3# - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ
Uygun başlık/Kısa başlık Missus Hippo's Pizza Parlour
246 3# - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ
Uygun başlık/Kısa başlık Mrs. Hippo's Pizza Parlor
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. London :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Kingfisher,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2004, c1999.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 47 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar col. ill ;
Boyutlar 24 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi I am reading
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Business is bad at Mrs. Hippo's Pizza Parlour until her son William has a brilliant idea.
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 2.5
Kaynak Follett Library Resources.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu K-3
Kaynak Follett Library Resources.
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Animals
Form alt bölümü Fiction.
9 (RLIN) 5476
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Hippopotamus
Form alt bölümü Fiction.
9 (RLIN) 21740
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Pizza
Form alt bölümü Fiction.
9 (RLIN) 23697
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Hippopotamuses
Form alt bölümü Fiction.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 33024
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Scruton, Clive,
Relator terim ill.
9 (RLIN) 43258
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı I am reading
9 (RLIN) 47341
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   EF FRE /I T 222566 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library Primary (PS) 31.03.2009
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.