Science experiments you can eat / (Record no. 40157)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01779cam a2200505 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 58797 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219005034.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 711014s1972||||paua|||j||||||000|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI | |
LC kontrol numarası | 71151474 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0397311796 (lib. bdg.) |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0397312539 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0397314876 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780397311798 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780397312535 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780397314874 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | DLC |
Transkripsiyon birimi | DLC |
Düzeltme birimi | ICrlF |
050 0# - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | Q164 |
Materyal numarası | .C52 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 502/.8 |
Sürüm bilgisi | 19 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Cobb, Vicki. |
9 (RLIN) | 623 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Science experiments you can eat / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Illustrated by Peter Lippman. |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | [1st ed.]. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Philadelphia : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Lippincott, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | [1972] |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 127 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | illus. ; |
Boyutlar | 21 cm. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Book Links (A.L.A.). |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Library Journal. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | School Library Journal. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Book Links (A.L.A.), June 2009. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Kirkus Review, October 2009. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Library Journal, April 2009. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Reference and Research Book News, May 2009. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | School Library Journal, January 2010. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Experiments with food demonstrate various scientific principles and produce an eatable result. Includes fruit drinks, grape jelly, muffins, chop suey, yogurt, and junket. |
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 6.5 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 5-8 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 1469 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Science |
Genel alt bölüm | Experiments |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 1470 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking. |
9 (RLIN) | 1471 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Science |
Genel alt bölüm | Experiments. |
9 (RLIN) | 30 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 1471 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Science |
Genel alt bölüm | Experiments. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 30 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Lippman, Peter J., |
Relator terim | ill. |
9 (RLIN) | 62486 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 502 COB /I | T 300298 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (MS) | 29.12.2009 |