Where food comes from : (Record no. 40168)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01459pam a2200397 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 58812
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219005036.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 090910s2009||||enka|||b||||||001|0|eng|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 1846961971 (pbk.)
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9781846961977 (pbk.)
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi ICrlF
Transkripsiyon birimi ICrlF
Düzeltme birimi ICrlF
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 641.3
-- [E]
Sürüm bilgisi 22
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Randall, Ronne.
9 (RLIN) 54188
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Where food comes from :
Başlığın geri kalanı the best start in science /
Sorumluluk bildirimi, vb. by Ronne Randall.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi North American ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. Tunbridge Wells, Kent, UK :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Ticktock,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2009.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 24 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar col. ill ;
Boyutlar 28 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Little science stars
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Includes index.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Full-color photos and simple text describe where various foods come from including breads, chocolate, milk, and eggs.
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 2.4
Kaynak Follett Library Resources.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu K-3
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food of animal origin
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 62494
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 4016
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Vegetarian foods
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 62495
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food of animal origin.
9 (RLIN) 62496
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food.
9 (RLIN) 4018
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Vegetarian foods.
9 (RLIN) 62497
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food of animal origin.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 62496
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 4018
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Vegetarian foods.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 62497
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Little science stars.
9 (RLIN) 62498
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   E 641.3 RAB /I T 300323 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library Primary (PS) 04.01.2010
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.