Where food comes from : (Record no. 40168)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01459pam a2200397 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 58812 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219005036.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 090910s2009||||enka|||b||||||001|0|eng|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 1846961971 (pbk.) |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9781846961977 (pbk.) |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | ICrlF |
Transkripsiyon birimi | ICrlF |
Düzeltme birimi | ICrlF |
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 641.3 |
-- | [E] |
Sürüm bilgisi | 22 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Randall, Ronne. |
9 (RLIN) | 54188 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Where food comes from : |
Başlığın geri kalanı | the best start in science / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | by Ronne Randall. |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | North American ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Tunbridge Wells, Kent, UK : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Ticktock, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 2009. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 24 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | col. ill ; |
Boyutlar | 28 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Little science stars |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | Includes index. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Full-color photos and simple text describe where various foods come from including breads, chocolate, milk, and eggs. |
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 2.4 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | K-3 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food of animal origin |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 62494 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 4016 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Vegetarian foods |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 62495 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food of animal origin. |
9 (RLIN) | 62496 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food. |
9 (RLIN) | 4018 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Vegetarian foods. |
9 (RLIN) | 62497 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food of animal origin. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 62496 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 4018 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Vegetarian foods. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 62497 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Little science stars. |
9 (RLIN) | 62498 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | E 641.3 RAB /I | T 300323 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library | İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library | Primary (PS) | 04.01.2010 |