Giritli Türklerin mutfağından ot ve sebze yemekleri / (Record no. 40328)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01249nam a2200325 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 58990
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219005056.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 100127s2009||||xx||||||||||||000|0|tur|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9789944883139
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI
Sistem kontrol numarası (KOC)BF5BB5A6002045FAAF328DBC15C4D7FA
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi koln
Transkripsiyon birimi KOC
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Tunçgenç, Şerife.
9 (RLIN) 62664
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Giritli Türklerin mutfağından ot ve sebze yemekleri /
Sorumluluk bildirimi, vb. by Şerife Tunçgenç, Mustafa Tunçgenç.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 4th ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. İstanbul :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2009.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 124 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar photo., col ;
Boyutlar 22 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları genel yayın
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not This book is in Turkish.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cookery, Greeks.
9 (RLIN) 62665
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cookery, Turkish.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 19470
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking
Genel alt bölüm Herbs.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 62666
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking
Genel alt bölüm Vegetables.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 62667
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Recipes.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 29814
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Tunçgenç, Mustafa.
9 (RLIN) 62668
710 2# - EK GİRİŞ--KURUM ADI
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları.
9 (RLIN) 7483
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları genel yayın
9 (RLIN) 4547
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   T 641.593918 TUN T 310287 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) 27.01.2010
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.