Akdeniz yemekleri : (Record no. 42054)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01535nam a2200361 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 60891
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219005636.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 110303s2010||||xx||||||||||||000|0|tur|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9789944880817
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI
Sistem kontrol numarası (KOC)E482B672C6E444789CD910C433E34578
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi koln
Transkripsiyon birimi KOC
Düzeltme birimi KOC
041 ## - DİL KODU
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu Tur
Özgün dil kodu Eng.
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Clarke, Jacqueline.
9 (RLIN) 38419
240 10 - TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Mediterranean food & cooking.
Eserin dili Turkish.
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Akdeniz yemekleri :
Başlığın geri kalanı 300'den fazla bol güneşli tarifler /
Sorumluluk bildirimi, vb. by Jacqueline Clarke, Joanna Farrow.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 2nd ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. İstanbul :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2010.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 512 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill., col ;
Boyutlar 23 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları genel yayın
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ
Bibliyografya, vb. notu Includes index.
505 0# - BİÇİMLENDİRİLMİŞ İÇİNDEKİLER NOTU
Biçimlendirilmiş içindekiler notu Başlangıç -- malzemeler -- aperatifler -- çorbalar -- sebzeler -- salatalar -- deniz ürünleri ve balıklar -- et yemekleri -- kümes ve av hayvanları -- tahıllar ve bakliyat -- tatlılar ve hamur işleri.
546 ## - DİL NOTU
Dil notu Turkish.
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cookery book.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 65525
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking, Mediterranean.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 65526
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Recipes.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 29814
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Ezber, Sinan,
Relator terim trans.
9 (RLIN) 65527
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Farrow, Joanna.
9 (RLIN) 62649
710 2# - EK GİRİŞ--KURUM ADI
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları.
9 (RLIN) 7483
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları genel yayın
9 (RLIN) 4547
852 ## - KONUM
-- 30,90USD
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Son ödünç verme tarihi Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih Maliyet, normal satın alma fiyatı
08.04.2025 2 T 641.5949 CLA T 312316 08.04.2025 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) 03.03.2011 30.90
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.