Akdeniz yemekleri : (Record no. 42054)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01535nam a2200361 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 60891 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219005636.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 110303s2010||||xx||||||||||||000|0|tur|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9789944880817 |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
Sistem kontrol numarası | (KOC)E482B672C6E444789CD910C433E34578 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | koln |
Transkripsiyon birimi | KOC |
Düzeltme birimi | KOC |
041 ## - DİL KODU | |
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu | Tur |
Özgün dil kodu | Eng. |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Clarke, Jacqueline. |
9 (RLIN) | 38419 |
240 10 - TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Mediterranean food & cooking. |
Eserin dili | Turkish. |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Akdeniz yemekleri : |
Başlığın geri kalanı | 300'den fazla bol güneşli tarifler / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | by Jacqueline Clarke, Joanna Farrow. |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | 2nd ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | İstanbul : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 2010. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 512 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill., col ; |
Boyutlar | 23 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları genel yayın |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Includes index. |
505 0# - BİÇİMLENDİRİLMİŞ İÇİNDEKİLER NOTU | |
Biçimlendirilmiş içindekiler notu | Başlangıç -- malzemeler -- aperatifler -- çorbalar -- sebzeler -- salatalar -- deniz ürünleri ve balıklar -- et yemekleri -- kümes ve av hayvanları -- tahıllar ve bakliyat -- tatlılar ve hamur işleri. |
546 ## - DİL NOTU | |
Dil notu | Turkish. |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cookery book. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 65525 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking, Mediterranean. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 65526 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Recipes. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 29814 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Ezber, Sinan, |
Relator terim | trans. |
9 (RLIN) | 65527 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Farrow, Joanna. |
9 (RLIN) | 62649 |
710 2# - EK GİRİŞ--KURUM ADI | |
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı | Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları. |
9 (RLIN) | 7483 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları genel yayın |
9 (RLIN) | 4547 |
852 ## - KONUM | |
-- | 30,90USD |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Son ödünç verme tarihi | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih | Maliyet, normal satın alma fiyatı |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
08.04.2025 | 2 | T 641.5949 CLA | T 312316 | 08.04.2025 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) | 03.03.2011 | 30.90 |