Mangal barbekü / (Record no. 42064)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01359nam a2200385 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 60905
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219005639.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 110303s2006||||xx||||||||||||000|0|tur|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9752301312
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI
Sistem kontrol numarası (KOC)F5FC3F796C994F8AA2BA05572E0E488A
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi koln
Transkripsiyon birimi KOC
Düzeltme birimi KOC
041 ## - DİL KODU
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu Tur
Özgün dil kodu Eng
240 10 - TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Bbq food.
Eserin dili Turkish.
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Mangal barbekü /
Sorumluluk bildirimi, vb. edited by Nil Yüzbaşıoğlu, Burçin Ünlü. translated by Dilek Fidan.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. London :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Murdoch Books,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c2006.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 399 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill., col ;
Boyutlar 19 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Cook book 1
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Gurme mutfağı
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ
Bibliyografya, vb. notu Includes index.
505 0# - BİÇİMLENDİRİLMİŞ İÇİNDEKİLER NOTU
Biçimlendirilmiş içindekiler notu Şişler -- Burgerler -- Ana yemekler -- salatalar, mezeler -- tatlılar -- temel bilgiler.
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Barbecuing.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 65549
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cook books.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 29813
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking (indoor).
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 65550
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Indoor cooking.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 65551
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Recipes.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 29814
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Fidan, Dilek,
Relator terim trans.
9 (RLIN) 65552
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Ünlü, Burçin,
Relator terim edit.
9 (RLIN) 65540
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Yüzbaşıoğlu, Nil
Relator terim edit.
9 (RLIN) 65541
710 2# - EK GİRİŞ--KURUM ADI
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı Boyut Yayıncılık.
9 (RLIN) 40278
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Cook book 1
9 (RLIN) 65542
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Gurme mutfağı
9 (RLIN) 65543
852 ## - KONUM
-- 18,00USD
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Son ödünç verme tarihi Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih Maliyet, normal satın alma fiyatı
21.12.2024 1 T 641.76 MAN T 312318 21.12.2024 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) 03.03.2011 18.00
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.