MARC details
000 -LEADER |
sabit uzunluktaki kontrol alanı |
01359nam a2200385 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI |
kontrol alanı |
60905 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI |
kontrol alanı |
VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI |
kontrol alanı |
20241219005639.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ |
sabit uzunluktaki kontrol alanı |
110303s2006||||xx||||||||||||000|0|tur|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Uluslararası Standart Kitap Numarası |
9752301312 |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI |
Sistem kontrol numarası |
(KOC)F5FC3F796C994F8AA2BA05572E0E488A |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI |
Özgün kataloglama birimi |
koln |
Transkripsiyon birimi |
KOC |
Düzeltme birimi |
KOC |
041 ## - DİL KODU |
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu |
Tur |
Özgün dil kodu |
Eng |
240 10 - TEK BİÇİM ESER ADI |
Tek biçim eser adı |
Bbq food. |
Eserin dili |
Turkish. |
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ |
Eser Adı |
Mangal barbekü / |
Sorumluluk bildirimi, vb. |
edited by Nil Yüzbaşıoğlu, Burçin Ünlü. translated by Dilek Fidan. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. |
Basım, dağıtım yeri, vb. |
London : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. |
Murdoch Books, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. |
c2006. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA |
Kapsam |
399 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar |
ill., col ; |
Boyutlar |
19 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ |
Süreli yayın bildirimi |
Cook book 1 |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ |
Süreli yayın bildirimi |
Gurme mutfağı |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ |
Bibliyografya, vb. notu |
Includes index. |
505 0# - BİÇİMLENDİRİLMİŞ İÇİNDEKİLER NOTU |
Biçimlendirilmiş içindekiler notu |
Şişler -- Burgerler -- Ana yemekler -- salatalar, mezeler -- tatlılar -- temel bilgiler. |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Barbecuing. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears. |
9 (RLIN) |
65549 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Cook books. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears. |
9 (RLIN) |
29813 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Cooking (indoor). |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears. |
9 (RLIN) |
65550 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Indoor cooking. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears. |
9 (RLIN) |
65551 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Recipes. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears. |
9 (RLIN) |
29814 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI |
Kişi adı |
Fidan, Dilek, |
Relator terim |
trans. |
9 (RLIN) |
65552 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI |
Kişi adı |
Ünlü, Burçin, |
Relator terim |
edit. |
9 (RLIN) |
65540 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI |
Kişi adı |
Yüzbaşıoğlu, Nil |
Relator terim |
edit. |
9 (RLIN) |
65541 |
710 2# - EK GİRİŞ--KURUM ADI |
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı |
Boyut Yayıncılık. |
9 (RLIN) |
40278 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI |
Tek biçim eser adı |
Cook book 1 |
9 (RLIN) |
65542 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI |
Tek biçim eser adı |
Gurme mutfağı |
9 (RLIN) |
65543 |
852 ## - KONUM |
-- |
18,00USD |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması |
Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü |
Book |