Tatlılar / (Record no. 42075)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01379nam a2200397 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 60916 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219005644.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 110303s2006||||xx||||||||||||000|0|tur|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9752301371 |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
Sistem kontrol numarası | (KOC)B758A5207A374C74AB057B2F8BC6631F |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | koln |
Transkripsiyon birimi | KOC |
Düzeltme birimi | KOC |
041 ## - DİL KODU | |
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu | Tur |
Özgün dil kodu | Eng |
240 10 - TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Sweet food. |
Eserin dili | Turkish. |
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Tatlılar / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | edited by Nil Yüzbaşıoğlu, Burçin Ünlü. translated by Cengiz Kurtuldu. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | London : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Murdoch Books, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c2006. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 398 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill., col ; |
Boyutlar | 19 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Cook book 1 |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Gurme mutfağı |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Includes index. |
505 0# - BİÇİMLENDİRİLMİŞ İÇİNDEKİLER NOTU | |
Biçimlendirilmiş içindekiler notu | Fırınlanmış tatlılar -- özgün tatlılar -- paylar ve tartlar -- temel bilgiler. |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cake. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 65491 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cook books. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 29813 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking (desserts). |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 65595 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Pastry. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 65492 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Recipes. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 29814 |
650 #8 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Desserts. |
9 (RLIN) | 21599 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Kurtuldu, Cengiz, |
Relator terim | trans. |
9 (RLIN) | 65539 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Ünlü, Burçin, |
Relator terim | edit. |
9 (RLIN) | 65540 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Yüzbaşıoğlu, Nil |
Relator terim | edit. |
9 (RLIN) | 65541 |
710 2# - EK GİRİŞ--KURUM ADI | |
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı | Boyut Yayıncılık. |
9 (RLIN) | 40278 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Cook book 1 |
9 (RLIN) | 65542 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Gurme mutfağı |
9 (RLIN) | 65543 |
852 ## - KONUM | |
-- | 18,00USD |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih | Maliyet, normal satın alma fiyatı |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | T 641.86 TAT | T 312319 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) | 03.03.2011 | 18.00 |