Dünyadaki en sağlıklı 150 besin : (Record no. 44809)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01217nam a2200325 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 63917 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219010623.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 111219s2007||||xx||||||||||||000|0|tur|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9789751029836 |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
Sistem kontrol numarası | (KOC)FD808F69303C40508C089A88656F2DBE |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | koln |
Transkripsiyon birimi | KOC |
Düzeltme birimi | KOC |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Bowden, Jonny. |
9 (RLIN) | 70508 |
240 14 - TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | The 150 healthiest foods on Earth. |
Eserin dili | Turkish. |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Dünyadaki en sağlıklı 150 besin : |
Başlığın geri kalanı | Neyi neden yemeniz gerektiğine dair şaşırtıcı tarafsız gerçekler / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | by Jonny Bowden. |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | 1st ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | İstanbul : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | İnkılap, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 2007. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 335 p. : ; |
Boyutlar | 20 cm. |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Includes index. |
546 ## - DİL NOTU | |
Dil notu | Turkish. |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food Analysis |
Form alt bölümü | popular works |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 70509 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Genel alt bölüm | Composition |
-- | Popular works. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 70510 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Nutrition Physiology |
Form alt bölümü | popular works |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 70511 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Nutrition |
Form alt bölümü | Popular works. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 27163 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Gültekin, E. Özlem, |
Relator terim | trans. |
9 (RLIN) | 65454 |
710 2# - EK GİRİŞ--KURUM ADI | |
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı | Inkılap Kitabevi. |
9 (RLIN) | 4357 |
740 02 - EK GİRİŞ--KONTROLSÜZ İLGİLİ/ANALİTİK ESER ADI | |
Kontrolsüz ilgili/analitik eser adı | One hundred fifty healthiest foods on earth. |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Son ödünç verme tarihi | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
21.12.2024 | 1 | T 613.2 BOW | T 314483 | 21.12.2024 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) | 19.12.2011 |