Yetişkinler için sağlıklı beslenme kılavuzu : (Record no. 45844)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01520pam a2200385 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 65449
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219011011.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 040408s2006||||xx|a|||||b||||001|0|tur|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9756225688
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi KOLn
050 04 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası RA784
Materyal numarası .C475 2003
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası T 613.2 WIL
Sürüm bilgisi 22
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Willett, Walter.
9 (RLIN) 72435
240 #0 - TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Eat, drink, and be healthy.
Eserin dili Turkish.
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Yetişkinler için sağlıklı beslenme kılavuzu :
Başlığın geri kalanı Ye iç ve sağlıklı ol /
Sorumluluk bildirimi, vb. by Walter C. Willett P.J. Skerrett.
246 3# - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ
Uygun başlık/Kısa başlık Ye iç ve sağlıklı ol
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 2nd ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. İstanbul :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Optimist,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2006.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 399 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill. ;
Boyutlar 23 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Optimist Yayın ;
Cilt/seri atama no.6
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Presents information about diet and health, describing a revised eating pyramid and discussing the scientific evidence upon which it is based; offers advice on how to develop healthy eating habits; and includes a selection of recipes.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Adult.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Adult
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Low-fat diet
Form alt bölümü Recipes.
9 (RLIN) 59448
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition.
9 (RLIN) 4019
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Low-fat diet.
Başlık veya terimin kaynağı sears
9 (RLIN) 25549
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition.
Başlık veya terimin kaynağı sears
9 (RLIN) 4019
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Akal, Özlem Tüzel,
Relator terim trans.
9 (RLIN) 72436
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Sangu, Şengül,
Relator terim edit.
9 (RLIN) 72437
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Skerrett, P. J.
Tam ad biçimi (Patrick J.),
Bir isim ile ilişkili tarihler 1953-
9 (RLIN) 72438
710 ## - EK GİRİŞ--KURUM ADI
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı Optimist Yayım.
9 (RLIN) 72439
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   T 613.2 WIL T 313846 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) 14.06.2012
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.