Yetişkinler için sağlıklı beslenme kılavuzu : (Record no. 45844)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01520pam a2200385 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 65449 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219011011.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 040408s2006||||xx|a|||||b||||001|0|tur|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9756225688 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | KOLn |
050 04 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | RA784 |
Materyal numarası | .C475 2003 |
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | T 613.2 WIL |
Sürüm bilgisi | 22 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Willett, Walter. |
9 (RLIN) | 72435 |
240 #0 - TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Eat, drink, and be healthy. |
Eserin dili | Turkish. |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Yetişkinler için sağlıklı beslenme kılavuzu : |
Başlığın geri kalanı | Ye iç ve sağlıklı ol / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | by Walter C. Willett P.J. Skerrett. |
246 3# - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ | |
Uygun başlık/Kısa başlık | Ye iç ve sağlıklı ol |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | 2nd ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | İstanbul : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Optimist, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 2006. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 399 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill. ; |
Boyutlar | 23 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Optimist Yayın ; |
Cilt/seri atama | no.6 |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Presents information about diet and health, describing a revised eating pyramid and discussing the scientific evidence upon which it is based; offers advice on how to develop healthy eating habits; and includes a selection of recipes. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | Adult. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | Adult |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Low-fat diet |
Form alt bölümü | Recipes. |
9 (RLIN) | 59448 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Nutrition. |
9 (RLIN) | 4019 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Low-fat diet. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears |
9 (RLIN) | 25549 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Nutrition. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears |
9 (RLIN) | 4019 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Akal, Özlem Tüzel, |
Relator terim | trans. |
9 (RLIN) | 72436 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Sangu, Şengül, |
Relator terim | edit. |
9 (RLIN) | 72437 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Skerrett, P. J. |
Tam ad biçimi | (Patrick J.), |
Bir isim ile ilişkili tarihler | 1953- |
9 (RLIN) | 72438 |
710 ## - EK GİRİŞ--KURUM ADI | |
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı | Optimist Yayım. |
9 (RLIN) | 72439 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | T 613.2 WIL | T 313846 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) | 14.06.2012 |