MARC details
000 -LEADER |
sabit uzunluktaki kontrol alanı |
02084cam a2200421 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI |
kontrol alanı |
65823 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI |
kontrol alanı |
VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI |
kontrol alanı |
20241219011059.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ |
sabit uzunluktaki kontrol alanı |
100601s2011||||nyuab||||b||||001|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI |
LC kontrol numarası |
2010021324 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Uluslararası Standart Kitap Numarası |
1604137762 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Uluslararası Standart Kitap Numarası |
9781604137767 (lib. bdg.) |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI |
Sistem kontrol numarası |
(IMchF)fol13197582 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI |
Özgün kataloglama birimi |
DLC |
Transkripsiyon birimi |
DLC |
Düzeltme birimi |
ICrlF |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI |
Sınıflama numarası |
RA601 |
Materyal numarası |
.S65 2011 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI |
Sınıflama numarası |
363.192 SMI |
Sürüm bilgisi |
22 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI |
Kişi adı |
Smith, Terry L. |
Tam ad biçimi |
(Terry Lane), |
Bir isim ile ilişkili tarihler |
1944- |
9 (RLIN) |
72823 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ |
Eser Adı |
Nutrition and food safety / |
Sorumluluk bildirimi, vb. |
Terry L. Smith. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. |
Basım, dağıtım yeri, vb. |
New York : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. |
Chelsea House, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. |
c2011. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA |
Kapsam |
180 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar |
ill. (some col.), col. map ; |
Boyutlar |
25 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ |
Süreli yayın bildirimi |
Healthy eating |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ |
Bibliyografya, vb. notu |
Includes bibliographical references (p. 166-170) and index. |
505 0# - BİÇİMLENDİRİLMİŞ İÇİNDEKİLER NOTU |
Biçimlendirilmiş içindekiler notu |
Introduction to food safety -- Causes of foodborne illnesses -- Food allergies and food intolerance -- Pesticides, antibiotics, and other problems of food production -- Food processing and preparation -- Genetically modified foods -- Drinking water safety -- Intentional contamination of the food supply -- Future of food safety. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU |
Kaynağın adı |
School Library Journal |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU |
Kaynağın adı |
School Library Journal, May 2011 |
520 ## - ÖZET, VB. |
Özet, vb. |
Discusses the many risks to our food and water supplies, such as bacterial contaminants, pesticides, food additives, allergens, and industrial chemicals, as well as the shared responsibility of farmers, food processors, retailers, government regulators, and consumers to ensure a safe food supply for everyone. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU |
Hedef kitle notu |
Young Adult. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU |
Hedef kitle notu |
Young Adult |
Kaynak |
Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Food |
Genel alt bölüm |
Safety measures |
Form alt bölümü |
Popular works. |
9 (RLIN) |
72824 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Foodborne diseases |
Form alt bölümü |
Popular works. |
9 (RLIN) |
72825 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Nutrition |
Form alt bölümü |
Popular works. |
9 (RLIN) |
27163 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Food |
Genel alt bölüm |
Safety measures. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears |
9 (RLIN) |
72826 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Foodborne diseases. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears |
9 (RLIN) |
72827 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Nutrition. |
Başlık veya terimin kaynağı |
sears |
9 (RLIN) |
4019 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI |
Tek biçim eser adı |
Healthy eating (Chelsea House) |
9 (RLIN) |
72828 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması |
Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü |
Book |