Nutrition and food safety / (Record no. 46016)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 02084cam a2200421 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 65823
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219011059.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 100601s2011||||nyuab||||b||||001|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 2010021324
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 1604137762
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9781604137767 (lib. bdg.)
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI
Sistem kontrol numarası (IMchF)fol13197582
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi ICrlF
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası RA601
Materyal numarası .S65 2011
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 363.192 SMI
Sürüm bilgisi 22
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Smith, Terry L.
Tam ad biçimi (Terry Lane),
Bir isim ile ilişkili tarihler 1944-
9 (RLIN) 72823
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Nutrition and food safety /
Sorumluluk bildirimi, vb. Terry L. Smith.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. New York :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Chelsea House,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c2011.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 180 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill. (some col.), col. map ;
Boyutlar 25 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Healthy eating
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ
Bibliyografya, vb. notu Includes bibliographical references (p. 166-170) and index.
505 0# - BİÇİMLENDİRİLMİŞ İÇİNDEKİLER NOTU
Biçimlendirilmiş içindekiler notu Introduction to food safety -- Causes of foodborne illnesses -- Food allergies and food intolerance -- Pesticides, antibiotics, and other problems of food production -- Food processing and preparation -- Genetically modified foods -- Drinking water safety -- Intentional contamination of the food supply -- Future of food safety.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı School Library Journal
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı School Library Journal, May 2011
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Discusses the many risks to our food and water supplies, such as bacterial contaminants, pesticides, food additives, allergens, and industrial chemicals, as well as the shared responsibility of farmers, food processors, retailers, government regulators, and consumers to ensure a safe food supply for everyone.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Young Adult.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Young Adult
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Genel alt bölüm Safety measures
Form alt bölümü Popular works.
9 (RLIN) 72824
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Foodborne diseases
Form alt bölümü Popular works.
9 (RLIN) 72825
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition
Form alt bölümü Popular works.
9 (RLIN) 27163
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food
Genel alt bölüm Safety measures.
Başlık veya terimin kaynağı sears
9 (RLIN) 72826
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Foodborne diseases.
Başlık veya terimin kaynağı sears
9 (RLIN) 72827
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition.
Başlık veya terimin kaynağı sears
9 (RLIN) 4019
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Healthy eating (Chelsea House)
9 (RLIN) 72828
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   363.192 SMI T 315458 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) 09.07.2012
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.