Why we need carbohydrates / (Record no. 47007)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01600pam a2200445 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 67340 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219011418.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 110111s2011||||onca|||c|b||||001|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI | |
LC kontrol numarası | 2010052739 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0329847937 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0778716864 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0778716937 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780329847937 (Follett bdg.) |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780778716860 (lib. bdg. : alk. paper) |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780778716938 (pbk. : alk. paper) |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
Sistem kontrol numarası | (IMchF)fol13530424 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | DLC |
Transkripsiyon birimi | DLC |
Düzeltme birimi | ICrlF |
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU | |
Kimlik doğrulama kodu | pcc |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | QP701 |
Materyal numarası | .A46 2011 |
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 612/.01578 |
Sürüm bilgisi | 23 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Aloian, Molly. |
9 (RLIN) | 74502 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Why we need carbohydrates / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | by Molly Aloian. |
246 30 - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ | |
Uygun başlık/Kısa başlık | Carbohydrates |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | St. Catharines, Ont. ; |
-- | New York : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Crabtree Pub., |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c2011. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 48 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | col. ill. ; |
Boyutlar | 27 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Science of nutrition |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Includes bibliographical references (p. 47) and index. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Explains why the human body needs carbohydrates to function healthily, how carbohydrates are broken down, and what happens when too many are consumed. |
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 7.1 |
Kaynak | Follett Library Resources |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 5-8 |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 5-8 |
Kaynak | Follett Library Resources |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Carbohydrates in human nutrition |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 74503 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Carbohydrates in human nutrition. |
9 (RLIN) | 74504 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Carbohydrates. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears |
9 (RLIN) | 21506 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Nutrition. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears |
9 (RLIN) | 4019 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Science of nutrition. |
9 (RLIN) | 74505 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 612 ALO /I | T 306158 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (MS) | 19.02.2013 |