Why we need carbohydrates / (Record no. 47007)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01600pam a2200445 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 67340
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219011418.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 110111s2011||||onca|||c|b||||001|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 2010052739
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0329847937
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0778716864
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0778716937
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9780329847937 (Follett bdg.)
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9780778716860 (lib. bdg. : alk. paper)
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9780778716938 (pbk. : alk. paper)
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI
Sistem kontrol numarası (IMchF)fol13530424
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi ICrlF
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU
Kimlik doğrulama kodu pcc
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası QP701
Materyal numarası .A46 2011
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 612/.01578
Sürüm bilgisi 23
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Aloian, Molly.
9 (RLIN) 74502
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Why we need carbohydrates /
Sorumluluk bildirimi, vb. by Molly Aloian.
246 30 - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ
Uygun başlık/Kısa başlık Carbohydrates
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. St. Catharines, Ont. ;
-- New York :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Crabtree Pub.,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c2011.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 48 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar col. ill. ;
Boyutlar 27 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Science of nutrition
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ
Bibliyografya, vb. notu Includes bibliographical references (p. 47) and index.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Explains why the human body needs carbohydrates to function healthily, how carbohydrates are broken down, and what happens when too many are consumed.
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 7.1
Kaynak Follett Library Resources
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 5-8
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 5-8
Kaynak Follett Library Resources
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Carbohydrates in human nutrition
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 74503
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Carbohydrates in human nutrition.
9 (RLIN) 74504
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Carbohydrates.
Başlık veya terimin kaynağı sears
9 (RLIN) 21506
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition.
Başlık veya terimin kaynağı sears
9 (RLIN) 4019
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Science of nutrition.
9 (RLIN) 74505
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   612 ALO /I T 306158 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (MS) 19.02.2013
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.