Food technology / (Record no. 47464)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01536pam a2200445 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 68080
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219011602.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 110110s2012||||ilua|||c|b||||001|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 2010054329
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 1410942740
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 141094283X
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9781410942746 (lib. bdg.)
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9781410942838 (pbk.)
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI
Sistem kontrol numarası (IMchF)fol13530720
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi ICrlF
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU
Kimlik doğrulama kodu pcc
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası TP370.3
Materyal numarası .M67 2012
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 664
Sürüm bilgisi 23
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Morris, Neil,
Bir isim ile ilişkili tarihler 1946-
9 (RLIN) 59195
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Food technology /
Sorumluluk bildirimi, vb. Neil Morris.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. Chicago :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Raintree,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c2012.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 48 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar col. ill. ;
Boyutlar 25 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Sci-hi. Science and technology
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not "Revealed"--Cover.
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ
Bibliyografya, vb. notu Includes bibliographical references (p. 46) and index.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Explores how science and technology are used to create, preserve, and distribute the foods people eat, as well as make them safer.
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 6.5
Kaynak Follett Library Resources
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 5-8
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 5-8
Kaynak Follett Library Resources
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food industry and trade
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 75396
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 4017
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food industry and trade.
9 (RLIN) 75397
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition.
9 (RLIN) 4019
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food industry.
Başlık veya terimin kaynağı sears
9 (RLIN) 72345
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Nutrition.
Başlık veya terimin kaynağı sears
9 (RLIN) 4019
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Sci-hi.
Bir iş parçası/bölümünün adı Science and technology.
9 (RLIN) 75398
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   E 664 MOR /I T 318303 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library Primary (PS) 03.07.2013
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.