Food technology / (Record no. 47464)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01536pam a2200445 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 68080 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219011602.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 110110s2012||||ilua|||c|b||||001|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI | |
LC kontrol numarası | 2010054329 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 1410942740 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 141094283X |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9781410942746 (lib. bdg.) |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9781410942838 (pbk.) |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
Sistem kontrol numarası | (IMchF)fol13530720 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | DLC |
Transkripsiyon birimi | DLC |
Düzeltme birimi | ICrlF |
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU | |
Kimlik doğrulama kodu | pcc |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | TP370.3 |
Materyal numarası | .M67 2012 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 664 |
Sürüm bilgisi | 23 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Morris, Neil, |
Bir isim ile ilişkili tarihler | 1946- |
9 (RLIN) | 59195 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Food technology / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Neil Morris. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Chicago : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Raintree, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c2012. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 48 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | col. ill. ; |
Boyutlar | 25 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Sci-hi. Science and technology |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | "Revealed"--Cover. |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Includes bibliographical references (p. 46) and index. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Explores how science and technology are used to create, preserve, and distribute the foods people eat, as well as make them safer. |
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 6.5 |
Kaynak | Follett Library Resources |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 5-8 |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 5-8 |
Kaynak | Follett Library Resources |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food industry and trade |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 75396 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Nutrition |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 4017 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food industry and trade. |
9 (RLIN) | 75397 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Nutrition. |
9 (RLIN) | 4019 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food industry. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears |
9 (RLIN) | 72345 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Nutrition. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears |
9 (RLIN) | 4019 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Sci-hi. |
Bir iş parçası/bölümünün adı | Science and technology. |
9 (RLIN) | 75398 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | E 664 MOR /I | T 318303 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library | İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library | Primary (PS) | 03.07.2013 |