Meat and fish / (Record no. 50997)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01348pam a2200385 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 73941 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241219012556.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 070813s2007|||||||a|||b||||||001|0|eng|| |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780750256230 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | KOLn |
Transkripsiyon birimi | DLC |
Düzeltme birimi | ICrlF |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | TX371 |
Materyal numarası | .H49 2008 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | E 641.36 HEW /I |
Sürüm bilgisi | 22 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Hewitt, Sally, |
Bir isim ile ilişkili tarihler | 1949- |
9 (RLIN) | 80315 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Meat and fish / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Sally Hewitt. |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | 1st ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | London: : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Wayland, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 2007. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 24 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | col. ill. ; |
Boyutlar | 24 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Good for me |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | Includes index. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Explains why meat and fish are nutritious, describes farming, and discusses how to eat, buy, store, and cook meat and fish. |
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 3.9 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | K-3. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | K-3 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 1469 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food of animal origin |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 62494 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking. |
9 (RLIN) | 1471 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food of animal origin. |
9 (RLIN) | 62496 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears |
9 (RLIN) | 1471 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food of animal origin. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears |
9 (RLIN) | 62496 |
800 1# - SERİLER EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Hewitt, Sally, |
Relator terim | 1949-. |
Eserin adı | Good for me. |
9 (RLIN) | 80328 |
852 ## - KONUM | |
-- | 6,99GBP |
926 ## - | |
-- | Destiny Material Type |
-- | Paperback |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | E 641.36 HEW /I | T 306782 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library | İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library | Primary (PS) | 19.11.2014 |