Milk and cheese / (Record no. 50998)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01337pam a2200385 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 73942
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219012556.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 070813s2007|||||||a|||b||||||001|0|eng||
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9780750259828
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi KOLn
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası E 641.371 HEW /I
Sürüm bilgisi 22
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Hewitt, Sally,
Bir isim ile ilişkili tarihler 1949-
9 (RLIN) 80315
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Milk and cheese /
Sorumluluk bildirimi, vb. Sally Hewitt.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 1st ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. London :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Wayland,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 2007.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 24 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar col. ill. ;
Boyutlar 24 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Good for me
500 ## - GENEL BİLGİ
Genel not Includes index.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Explores the nutrients, preparation, and storage of dairy products such as milk, cheese, and yogurt, and includes a food chart.
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 2.2
Kaynak Follett Library Resources.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu K-3.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu K-3
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cheesemaking
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 80330
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Dairy processing
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 80331
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Milk
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 80332
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cheese
Form alt bölümü Fiction.
9 (RLIN) 80333
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cheese
Form alt bölümü Fiction.
9 (RLIN) 80333
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Milk.
9 (RLIN) 43981
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Milk.
Başlık veya terimin kaynağı sears
9 (RLIN) 43981
800 1# - SERİLER EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Hewitt, Sally,
Bir isim ile ilişkili tarihler 1949-
Eserin adı Good for me.
9 (RLIN) 80323
852 ## - KONUM
-- 6,99GBP
926 ## -
-- Destiny Material Type
-- Paperback
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   E 641.371 HEW /I T 306783 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library Primary (PS) 19.11.2014
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.