Poison in your food / (Record no. 513)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01311aam a2200361 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 14041
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241218224836.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 910618s1991||||wiua|||||b||||000|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 91163029
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 086596078X
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi DLC
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi ICrlF
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası TX533
Materyal numarası .P58 1991
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 363.1/92
Sürüm bilgisi 20
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Poison in your food /
Sorumluluk bildirimi, vb. [edited by] Gary E. McCuen.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. Hudson, Wis. :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. G.E. McCuen Publications,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c1991.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 160 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill ;
Boyutlar 24 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Ideas in conflict series
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ
Bibliyografya, vb. notu Includes bibliographical references (p. 156-160).
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı School Library Journal.
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Presents diverse opinions on such topics as: Is our food supply safe?; Chemicals and food production; Irradiating foods; Seafood safety; and, Organic farming and biotechnology.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 7-10.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu Young Adult
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food additives.
9 (RLIN) 970
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food contamination.
9 (RLIN) 971
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food additives.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 970
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food poisoning.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 972
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Food supply.
Başlık veya terimin kaynağı sears.
9 (RLIN) 973
700 10 - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı McCuen, Gary E.
9 (RLIN) 974
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Ideas in conflict series.
9 (RLIN) 975
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   363.1 POI T 3364 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) 30.01.2012
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.