Poison in your food / (Record no. 513)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01311aam a2200361 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 14041 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241218224836.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 910618s1991||||wiua|||||b||||000|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI | |
LC kontrol numarası | 91163029 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 086596078X |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | DLC |
Transkripsiyon birimi | DLC |
Düzeltme birimi | ICrlF |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | TX533 |
Materyal numarası | .P58 1991 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 363.1/92 |
Sürüm bilgisi | 20 |
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Poison in your food / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | [edited by] Gary E. McCuen. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Hudson, Wis. : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | G.E. McCuen Publications, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c1991. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 160 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill ; |
Boyutlar | 24 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Ideas in conflict series |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Includes bibliographical references (p. 156-160). |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | School Library Journal. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Presents diverse opinions on such topics as: Is our food supply safe?; Chemicals and food production; Irradiating foods; Seafood safety; and, Organic farming and biotechnology. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 7-10. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | Young Adult |
Kaynak | Follett Library Resources. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food additives. |
9 (RLIN) | 970 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food contamination. |
9 (RLIN) | 971 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food additives. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 970 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food poisoning. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 972 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food supply. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 973 |
700 10 - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | McCuen, Gary E. |
9 (RLIN) | 974 |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Ideas in conflict series. |
9 (RLIN) | 975 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 363.1 POI | T 3364 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (HS) | 30.01.2012 |