Ice cream : (Record no. 51595)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01525pam a2200433 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 74769
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241219012735.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 050802s2006||||nyua|||j||||||000|0|eng||
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI
LC kontrol numarası 2005052575
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0823420000 (hardcover)
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 0823421554
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9780823420001 (hardcover)
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9780823421558 (pbk.)
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI
Sistem kontrol numarası (IMchF)fol10520796
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi KOLn
Transkripsiyon birimi DLC
Düzeltme birimi ICrlF
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU
Kimlik doğrulama kodu pcc
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası TX795
Materyal numarası .G53 2006
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası E 641.862 GIB /I
Sürüm bilgisi 22
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Gibbons, Gail.
9 (RLIN) 9018
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Ice cream :
Başlığın geri kalanı the full scoop /
Sorumluluk bildirimi, vb. by Gail Gibbons.
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 1st ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. New York :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Holiday House,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. c2006.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 32 p. :
Diğer fiziksel ayrıntılar col. ill. ;
Boyutlar 27 cm.
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Booklist
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı School Library Journal
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU
Kaynağın adı Wilson's Children
520 ## - ÖZET, VB.
Özet, vb. Traces the history of ice cream, and follows the process by which ice cream is made in the twenty-first century, from farm to factory, to grocery store.
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu 4.4
Kaynak Follett Library Resources.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu K-3.
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU
Hedef kitle notu K-3
Kaynak Follett Library Resources.
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Ice cream, ices, etc.
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 81127
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Ice cream, ices, etc
Genel alt bölüm History
Form alt bölümü Juvenile literature.
9 (RLIN) 81128
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Ice cream, ices, etc.
9 (RLIN) 78694
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Ice cream, ices, etc.
Başlık veya terimin kaynağı sears
9 (RLIN) 78694
852 ## - KONUM
-- 7,95USD
926 ## -
-- Destiny Material Type
-- Paperback
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih Maliyet, normal satın alma fiyatı
18.12.2024   E 641.862 GIB /I T 320430 18.12.2024 Book   Dewey Ondalık Sınıflama       İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library İlkokul Kütüphanesi / Primary School Library Primary (PS) 05.02.2015 7.95
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.