MARC details
000 -LEADER |
sabit uzunluktaki kontrol alanı |
02363nam a22005177a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI |
kontrol alanı |
114049 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI |
kontrol alanı |
VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI |
kontrol alanı |
20241219015148.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ |
sabit uzunluktaki kontrol alanı |
180328s2022||||nyuab|||||||||001|0|eng|d |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI |
LC kontrol numarası |
2018939509 |
015 ## - ULUSAL BİBLİYOGRAFYA NUMARASI |
Ulusal bibliyografya numarası |
20189019166 |
Kaynak |
can |
016 ## - ULUSAL BİBLİYOGRAFİK AJANSLAR KONTROL NUMARASI |
Kayıt kontrol numarası |
(AMICUS)000045291337 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Uluslararası Standart Kitap Numarası |
0228100941 |
Niteleyici bilgi |
(hardcover) |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Uluslararası Standart Kitap Numarası |
9780228100942 |
Niteleyici bilgi |
(hardcover) |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI |
Sistem kontrol numarası |
(IMchF)fol19501820 |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI |
Sistem kontrol numarası |
(OCoLC)on1055685301 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI |
Özgün kataloglama birimi |
YDX |
Kataloglama dili |
eng |
Transkripsiyon birimi |
YDX |
Düzeltme birimi |
NYP |
-- |
PNX |
-- |
SFR |
-- |
CLE |
-- |
OCLCF |
-- |
QQ3 |
-- |
NLC |
-- |
JSY |
-- |
B@L |
-- |
TI2 |
-- |
CGP |
-- |
OCLCO |
-- |
TOH |
-- |
NLC |
-- |
LD4 |
-- |
MND |
-- |
OCLCO |
-- |
DLC |
042 ## - KİMLİK DOĞRULAMA KODU |
Kimlik doğrulama kodu |
lccopycat |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI |
Sınıflama numarası |
TX415 |
Materyal numarası |
.H63 2018 |
055 #0 - KANADA'DA VERİLMİŞ SINIFLAMA NUMARALARI |
Sınıflama numarası |
TX415 |
Materyal numarası |
H64 2018 |
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI |
Sınıflama numarası |
641.3/373 |
Sürüm bilgisi |
23 |
084 ## - DİĞER SINIFLAMA NUMARASI |
Sınıflama numarası |
cci1icc |
Numara kaynağı |
lacc |
084 ## - DİĞER SINIFLAMA NUMARASI |
Sınıflama numarası |
coll13 |
Numara kaynağı |
lacc |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI |
Kişi adı |
Hoffmann, James. |
9 (RLIN) |
92677 |
245 14 - ESER ADI BİLDİRİMİ |
Eser Adı |
The world atlas of coffee : |
Başlığın geri kalanı |
from beans to brewing-- coffees explored, explained and enjoyed / |
Sorumluluk bildirimi, vb. |
James Hoffmann. |
246 30 - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ |
Uygun başlık/Kısa başlık |
Coffee |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ |
Sürüm bildirimi |
2nd ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. |
Basım, dağıtım yeri, vb. |
Buffalo, N.Y. : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. |
Firefly Books, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. |
2022. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA |
Kapsam |
272 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar |
col. ill., maps (chiefly col.) ; |
Boyutlar |
26 cm. |
500 ## - GENEL BİLGİ |
Genel not |
Includes index. |
505 0# - BİÇİMLENDİRİLMİŞ İÇİNDEKİLER NOTU |
Biçimlendirilmiş içindekiler notu |
Introduction -- Part one: introduction to coffee -- Part two: from bean to cup -- Part three: Coffee origins -- Glossary -- Index. |
520 ## - ÖZET, VB. |
Özet, vb. |
"The World Atlas of Coffee takes readers on a global tour of coffee-growing countries, presenting the bean in full-color photographs and concise, informative text. It covers where coffee is grown, the people who grow it and the cultures in which it is a way of life. It also covers the world of consumption -- processing, grades, the consumer and the modern culture of coffee" -- Provided by publisher. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Coffee brewing. |
9 (RLIN) |
92678 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Coffee industry |
Form alt bölümü |
Atlases. |
9 (RLIN) |
92679 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Coffee plantations. |
9 (RLIN) |
92680 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Coffee |
Form alt bölümü |
Atlases. |
9 (RLIN) |
92681 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Coffee brewing |
Başlık veya terimin kaynağı |
fast |
Otorite kayıt kontrol numarası veya standart numara |
(OCoLC)fst00866345. |
9 (RLIN) |
92678 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Coffee industry |
Başlık veya terimin kaynağı |
fast |
Otorite kayıt kontrol numarası veya standart numara |
(OCoLC)fst00866361. |
9 (RLIN) |
92682 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Coffee plantations |
Başlık veya terimin kaynağı |
fast |
Otorite kayıt kontrol numarası veya standart numara |
(OCoLC)fst01738941. |
9 (RLIN) |
92680 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi |
Coffee |
Başlık veya terimin kaynağı |
fast |
Otorite kayıt kontrol numarası veya standart numara |
(OCoLC)fst00866301. |
9 (RLIN) |
31303 |
655 #4 - DİZİN TERİMİ--TÜR/BİÇİM |
Tür/biçim verisi veya odak terim |
Nonfiction. |
9 (RLIN) |
92683 |
655 #7 - DİZİN TERİMİ--TÜR/BİÇİM |
Tür/biçim verisi veya odak terim |
Atlases. |
Terim kaynağı |
lcgft |
9 (RLIN) |
92684 |
655 #7 - DİZİN TERİMİ--TÜR/BİÇİM |
Tür/biçim verisi veya odak terim |
Scientific atlases. |
Terim kaynağı |
fast |
Otorite kayıt kontrol numarası veya standart numara |
(OCoLC)fst01941304 |
9 (RLIN) |
92685 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması |
Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü |
Book |