Science experiments you can eat / (Record no. 6946)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 02041cam a2200553 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 21265 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241218231443.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 930421s1994||||nyua|||j||||||001|0|eng|| |
010 ## - KONGRE KÜTÜPHANESİ KONTROL NUMARASI | |
LC kontrol numarası | 93013679 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0060235349 : |
Kullanılabilirlik koşulları | $15.00 ($20.00 Can.) |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0060235519 (lib. bdg.) |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0064460029 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780060235345 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780060235512 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9780064460026 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | DLC |
Transkripsiyon birimi | DLC |
Düzeltme birimi | DLC |
-- | ICrlF |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | Q164 |
Materyal numarası | .C52 1994 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 507.8 |
Sürüm bilgisi | 20 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Cobb, Vicki. |
9 (RLIN) | 623 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Science experiments you can eat / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Vicki Cobb ; illustrated by David Cain. |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | Rev. and updated. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | New York, NY : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | HarperCollins, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | c1994. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 214 p. : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill ; |
Boyutlar | 21 cm. |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | Includes index. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Elem. School Library Collection. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Wilson's Children. |
510 0# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Wilson's Junior High School. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Book Links (A.L.A.), October 2000. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Elem. School Library Collection, March 1998. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Five Owls, June 2003. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Wilson's Children, November 1996. |
510 3# - ATIF/REFERANSLAR NOTU | |
Kaynağın adı | Wilson's Junior High School, September 1995. |
520 ## - ÖZET, VB. | |
Özet, vb. | Experiments with food demonstrate various scientific principles and produce an eatable result. Includes rock candy, grape jelly, cupcakes, and popcorn. |
521 0# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 6.3 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 5-8 |
Kaynak | Follett Library Resources. |
521 2# - HEDEF KİTLE NOTU | |
Hedef kitle notu | 7-9 |
Kaynak | Baker & Taylor. |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 1469 |
650 #0 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Science |
Genel alt bölüm | Experiments |
Form alt bölümü | Juvenile literature. |
9 (RLIN) | 1470 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking. |
9 (RLIN) | 1471 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Experiments. |
9 (RLIN) | 91 |
650 #1 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Science |
Genel alt bölüm | Experiments. |
9 (RLIN) | 30 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 1471 |
650 #7 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Science |
Genel alt bölüm | Experiments. |
Başlık veya terimin kaynağı | sears. |
9 (RLIN) | 30 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Cain, David, |
Bir isim ile ilişkili tarihler | 1951-, |
Relator terim | ill. |
9 (RLIN) | 14747 |
852 ## - KONUM | |
-- | 15,00USD |
852 ## - KONUM | |
-- | 15,00USD |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih | Maliyet, normal satın alma fiyatı |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | 507.8 COB /I | T 20574 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (MS) | 30.01.2012 | 15.00 | |||||
18.12.2024 | 507.8 COB /I | T 302621 | 18.12.2024 | Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | Ortaokul Kütüphanesi / Middle School Library | İngilizce Roman Dışı / English Non Fiction (MS) | 21.09.2010 | 15.00 |