Normal view
MARC view
Entry Konu Terimi
001 - KONTROL NUMARASI
- kontrol alanı: 40450
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
- kontrol alanı: OSt
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
- kontrol alanı: 20241219000623.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ
- sabit uzunluktaki kontrol alanı: 241219|| aca||aabn | a|a d
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
- Özgün kataloglama birimi: OSt
- Transkripsiyon birimi: OSt
150 ## - BAŞLIK--KONU TERİMİ
- Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi: Cookery
- Genel alt bölüm: Fruit
670 ## - KAYNAK VERİ BULUNDU
- Kaynak atıf: Work cat.: (OSt)24572: Ackart, Robert. 40449, Fruits in cooking :, 1973.