Normal view
MARC view
Entry Konu Terimi
001 - KONTROL NUMARASI
- kontrol alanı: 62640
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
- kontrol alanı: OSt
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
- kontrol alanı: 20241219005053.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ
- sabit uzunluktaki kontrol alanı: 241219|| aca||aabn | a|a d
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
- Özgün kataloglama birimi: OSt
- Transkripsiyon birimi: OSt
150 ## - BAŞLIK--KONU TERİMİ
- Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi: Fishes
- Genel alt bölüm: Cooking
670 ## - KAYNAK VERİ BULUNDU
- Kaynak atıf: Work cat.: (OSt)40320: Whiteman, Kate. 62638, Balık yemekleri /, 2009.