Normal view
MARC view
Entry Konu Terimi
001 - KONTROL NUMARASI
- kontrol alanı: 62663
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
- kontrol alanı: OSt
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
- kontrol alanı: 20241219005056.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ
- sabit uzunluktaki kontrol alanı: 241219|| aca||aabn | a|a d
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
- Özgün kataloglama birimi: OSt
- Transkripsiyon birimi: OSt
150 ## - BAŞLIK--KONU TERİMİ
- Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi: Cooking
- Coğrafi alt bölüm: Turkey
- Genel alt bölüm: Bursa
670 ## - KAYNAK VERİ BULUNDU
- Kaynak atıf: Work cat.: (OSt)40327: Akkor, Muhammed Ömür. 62662, Bursa mutfağı /, 2009.