Eskimeyen tatlar : Türk mutfak kültürü /
Timeless tastes : Turkish culinary culture
by Semahat Arsel.
- 2nd ed.
- Istanbul : Vehbi Koç Vakfı, 1996.
- 297 p : ill., col ; 26 cm.
- Vehbi Koç Vakfı Yayın no ; 7 .
- Vehbi Koç Vakfı Yayın no ; 7. .
Yemek, kültür ve yemek kültürü -- Tatlı tatlı yiyelim, tatlı tatlı konuşalım -- Türklerde yeme-içme geleneği ve kaynakları -- Medeniyet ve coğrafya değişmeleri çerçevesinde Türk mutfağı -- Yemek tarifleri -- Mezeler -- Çorbalar -- Salatalar -- yumurta yemekleri -- deniz ürünleri -- kümes hayvanları -- et yemekleri -- sebze yemekleri -- zeytinyağlılar -- bakliyat ve kuru sebzeler -- hamur işleri -- pilavlar -- tatlılar.