000 | 00880nam a2200265 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 33632 | ||
003 | VKV | ||
005 | 20241218235042.0 | ||
008 | 021210s2000||||xx||||||||||||000|0|tur|d | ||
020 | _a9753331169 | ||
035 | _a(KOC)3141E47BD34141DAB7D5C6F188759499 | ||
040 |
_aKOLe _dKOC |
||
245 | 0 | 0 |
_aOrtadoğu mutfak kültürleri / _ced. by Sami Zubaida, Richard Tapper. |
260 |
_aİstanbul : _bTarih Vakfı, _c2000. |
||
300 |
_a309 p ; _c22 cm. |
||
490 | 1 |
_aTarih vakfı Yurt Yayınları ; _v104 |
|
504 | _aIncludes bibliography p. Ç281-295. | ||
546 | _aTurkish. | ||
650 | 8 |
_aGastronomy. _932783 |
|
700 | 1 |
_aTansel, Ülkün, _etrans. _932784 |
|
710 | 2 |
_aTarih Vakfı. _916370 |
|
830 | 0 |
_aTarih vakfı Yurt Yayınları ; _v104. _916371 |
|
852 | _96,50USD | ||
942 |
_2ddc _cBK |
||
999 |
_c17756 _d17756 |