000 00880nam a2200265 a 4500
001 33632
003 VKV
005 20241218235042.0
008 021210s2000||||xx||||||||||||000|0|tur|d
020 _a9753331169
035 _a(KOC)3141E47BD34141DAB7D5C6F188759499
040 _aKOLe
_dKOC
245 0 0 _aOrtadoğu mutfak kültürleri /
_ced. by Sami Zubaida, Richard Tapper.
260 _aİstanbul :
_bTarih Vakfı,
_c2000.
300 _a309 p ;
_c22 cm.
490 1 _aTarih vakfı Yurt Yayınları ;
_v104
504 _aIncludes bibliography p. Ç281-295.
546 _aTurkish.
650 8 _aGastronomy.
_932783
700 1 _aTansel, Ülkün,
_etrans.
_932784
710 2 _aTarih Vakfı.
_916370
830 0 _aTarih vakfı Yurt Yayınları ;
_v104.
_916371
852 _96,50USD
942 _2ddc
_cBK
999 _c17756
_d17756