000 | 01123nam a2200325 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 44777 | ||
003 | VKV | ||
005 | 20241219001514.0 | ||
008 | 050906s2003||||xx||||||||||||000|0|tur|d | ||
020 | _a9758704486 | ||
035 | _a(KOC)762B73F169DC47DCA2C89E3E23672F2F | ||
040 |
_akoln _cKOC |
||
100 | 1 |
_aRebora, Giovanni. _944872 |
|
245 | 1 | 0 |
_aÇatal kültürü : _bAvrupa mutfağının kısa tarihi / _cby Giovanni Rebora. |
260 |
_aİstanbul : _bKitap Yayınevi, _c2003. |
||
300 |
_a170 p. : _bill ; _c21 cm. |
||
490 | 1 |
_aKitap Yayınevi _v45 |
|
490 | 1 |
_aTarih ve Coğrafya dizisi _v18 |
|
500 | _aIncludes index. | ||
500 | _aThis book is in Turkish. | ||
650 | 7 |
_aCookery, European. _2sears. _944873 |
|
650 | 7 |
_aFood habits _zEurope. _2sears. _944874 |
|
650 | 7 |
_aFood _zEurope _xHistory. _2sears. _944875 |
|
650 | 7 |
_aGastronomy. _2sears. _932783 |
|
700 | 1 |
_aŞeker, Çağla, _etrans. _944876 |
|
830 | 0 |
_aKitap Yayınevi _v45 _940857 |
|
830 | 0 |
_aTarih ve Coğrafya dizisi _v18 _941498 |
|
942 |
_2ddc _cBK |
||
999 |
_c27703 _d27703 |