000 01123nam a2200325 a 4500
001 44777
003 VKV
005 20241219001514.0
008 050906s2003||||xx||||||||||||000|0|tur|d
020 _a9758704486
035 _a(KOC)762B73F169DC47DCA2C89E3E23672F2F
040 _akoln
_cKOC
100 1 _aRebora, Giovanni.
_944872
245 1 0 _aÇatal kültürü :
_bAvrupa mutfağının kısa tarihi /
_cby Giovanni Rebora.
260 _aİstanbul :
_bKitap Yayınevi,
_c2003.
300 _a170 p. :
_bill ;
_c21 cm.
490 1 _aKitap Yayınevi
_v45
490 1 _aTarih ve Coğrafya dizisi
_v18
500 _aIncludes index.
500 _aThis book is in Turkish.
650 7 _aCookery, European.
_2sears.
_944873
650 7 _aFood habits
_zEurope.
_2sears.
_944874
650 7 _aFood
_zEurope
_xHistory.
_2sears.
_944875
650 7 _aGastronomy.
_2sears.
_932783
700 1 _aŞeker, Çağla,
_etrans.
_944876
830 0 _aKitap Yayınevi
_v45
_940857
830 0 _aTarih ve Coğrafya dizisi
_v18
_941498
942 _2ddc
_cBK
999 _c27703
_d27703