Eskimeyen tatlar : (Record no. 9056)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01554nam a2200337 a 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI | |
kontrol alanı | 23564 |
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI | |
kontrol alanı | VKV |
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI | |
kontrol alanı | 20241218232348.0 |
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ | |
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 971230s1996||||xx||||||||||||000|0|tur|d |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 9759495724 |
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
Sistem kontrol numarası | (KOC)96B54C122BD14916A1B62373370B573B |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün kataloglama birimi | koln |
Düzeltme birimi | KOC |
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | TR 641.59561 ARS |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Arsel, Semahat. |
9 (RLIN) | 19469 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Eskimeyen tatlar : |
Başlığın geri kalanı | Türk mutfak kültürü / |
Sorumluluk bildirimi, vb. | by Semahat Arsel. |
246 3# - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ | |
Uygun başlık/Kısa başlık | Timeless tastes : Turkish culinary culture |
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ | |
Sürüm bildirimi | 2nd ed. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Istanbul : |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Vehbi Koç Vakfı, |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 1996. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 297 p : |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill., col ; |
Boyutlar | 26 cm. |
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ | |
Süreli yayın bildirimi | Vehbi Koç Vakfı Yayın no ; |
Cilt/seri atama | 7 |
505 0# - BİÇİMLENDİRİLMİŞ İÇİNDEKİLER NOTU | |
Biçimlendirilmiş içindekiler notu | Yemek, kültür ve yemek kültürü -- Tatlı tatlı yiyelim, tatlı tatlı konuşalım -- Türklerde yeme-içme geleneği ve kaynakları -- Medeniyet ve coğrafya değişmeleri çerçevesinde Türk mutfağı -- Yemek tarifleri -- Mezeler -- Çorbalar -- Salatalar -- yumurta yemekleri -- deniz ürünleri -- kümes hayvanları -- et yemekleri -- sebze yemekleri -- zeytinyağlılar -- bakliyat ve kuru sebzeler -- hamur işleri -- pilavlar -- tatlılar. |
546 ## - DİL NOTU | |
Dil notu | Turkish. |
650 #8 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cookery, Turkish. |
9 (RLIN) | 19470 |
650 #8 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Cooking, Turkish. |
9 (RLIN) | 19471 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Pekin, Ersu, |
Relator terim | edit. |
9 (RLIN) | 19472 |
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Sümer, Ayşe, |
Relator terim | edit. |
9 (RLIN) | 19473 |
740 02 - EK GİRİŞ--KONTROLSÜZ İLGİLİ/ANALİTİK ESER ADI | |
Kontrolsüz ilgili/analitik eser adı | Türk mutfak kültürü. |
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI | |
Tek biçim eser adı | Vehbi Koç Vakfı Yayın no ; |
Cilt/seri atama | 7. |
9 (RLIN) | 19474 |
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA) | |
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Dewey Ondalık Sınıflama |
Koha materyal türü | Reference Book |
Son görüntüleme tarihi | Toplam ödünç verilenler | Tam yer numarası | Barkod | Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih | Koha materyal türü | Kayıp durumu | Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması | Hasar Durumu | Ödünç verilmez | Düşüm durumu | Ana kütüphane | Geçerli Kütüphane | Raftaki konumu | Edinilen tarih |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
18.12.2024 | TR 641.59561 ARS | T 13751 | 18.12.2024 | Reference Book | Dewey Ondalık Sınıflama | Lise Kütüphanesi / High School Library | Lise Kütüphanesi / High School Library | Türkçe Referans / Turkish Reference (HS) | 30.12.1997 |