Eskimeyen tatlar : (Record no. 9056)

MARC details
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 01554nam a2200337 a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
kontrol alanı 23564
003 - KONTROL NUMARASI TANIMLAYICI
kontrol alanı VKV
005 - EN SON İŞLEMİN TARİH VE ZAMANI
kontrol alanı 20241218232348.0
008 - SABİT-UZUNLUKTA VERİ ÖĞELERİ--GENEL BİLGİ
sabit uzunluktaki kontrol alanı 971230s1996||||xx||||||||||||000|0|tur|d
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Uluslararası Standart Kitap Numarası 9759495724
035 ## - SİSTEM KONTROL NUMARASI
Sistem kontrol numarası (KOC)96B54C122BD14916A1B62373370B573B
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün kataloglama birimi koln
Düzeltme birimi KOC
082 04 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası TR 641.59561 ARS
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Arsel, Semahat.
9 (RLIN) 19469
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Eskimeyen tatlar :
Başlığın geri kalanı Türk mutfak kültürü /
Sorumluluk bildirimi, vb. by Semahat Arsel.
246 3# - DEĞİŞKEN BAŞLIK BİÇİMİ
Uygun başlık/Kısa başlık Timeless tastes : Turkish culinary culture
250 ## - SÜRÜM BİLDİRİMİ
Sürüm bildirimi 2nd ed.
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. Istanbul :
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. Vehbi Koç Vakfı,
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 1996.
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 297 p :
Diğer fiziksel ayrıntılar ill., col ;
Boyutlar 26 cm.
490 1# - SÜRELİ YAYINLAR BİLDİRİMİ
Süreli yayın bildirimi Vehbi Koç Vakfı Yayın no ;
Cilt/seri atama 7
505 0# - BİÇİMLENDİRİLMİŞ İÇİNDEKİLER NOTU
Biçimlendirilmiş içindekiler notu Yemek, kültür ve yemek kültürü -- Tatlı tatlı yiyelim, tatlı tatlı konuşalım -- Türklerde yeme-içme geleneği ve kaynakları -- Medeniyet ve coğrafya değişmeleri çerçevesinde Türk mutfağı -- Yemek tarifleri -- Mezeler -- Çorbalar -- Salatalar -- yumurta yemekleri -- deniz ürünleri -- kümes hayvanları -- et yemekleri -- sebze yemekleri -- zeytinyağlılar -- bakliyat ve kuru sebzeler -- hamur işleri -- pilavlar -- tatlılar.
546 ## - DİL NOTU
Dil notu Turkish.
650 #8 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cookery, Turkish.
9 (RLIN) 19470
650 #8 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Cooking, Turkish.
9 (RLIN) 19471
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Pekin, Ersu,
Relator terim edit.
9 (RLIN) 19472
700 1# - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Sümer, Ayşe,
Relator terim edit.
9 (RLIN) 19473
740 02 - EK GİRİŞ--KONTROLSÜZ İLGİLİ/ANALİTİK ESER ADI
Kontrolsüz ilgili/analitik eser adı Türk mutfak kültürü.
830 #0 - SERİLER EK GİRİŞ--TEK BİÇİM ESER ADI
Tek biçim eser adı Vehbi Koç Vakfı Yayın no ;
Cilt/seri atama 7.
9 (RLIN) 19474
942 ## - EK GİRİŞ ELEMANLARI (KOHA)
Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Dewey Ondalık Sınıflama
Koha materyal türü Reference Book
Holdings
Son görüntüleme tarihi Toplam ödünç verilenler Tam yer numarası Barkod Fiyatın geçerli olmaya başladığı tarih Koha materyal türü Kayıp durumu Sınıflandırma Kaynağı veya raf şeması Hasar Durumu Ödünç verilmez Düşüm durumu Ana kütüphane Geçerli Kütüphane Raftaki konumu Edinilen tarih
18.12.2024   TR 641.59561 ARS T 13751 18.12.2024 Reference Book   Dewey Ondalık Sınıflama       Lise Kütüphanesi / High School Library Lise Kütüphanesi / High School Library Türkçe Referans / Turkish Reference (HS) 30.12.1997
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.