Ortadoğu mutfak kültürleri / ed. by Sami Zubaida, Richard Tapper.
Material type:
- 9753331169
Item type | Home library | Shelving location | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Lise Kütüphanesi / High School Library | Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) | T 641.5 ORT (Browse shelf(Opens below)) | Available | T 84196 |
Browsing Lise Kütüphanesi / High School Library shelves,Shelving location: Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
T 641.3463 UNS Ölmez ağacın peşinde / | T 641.5 ALP Sağlıklı beslenme ve sağlıklı lezzetler / | T 641.5 HID Vejetaryenliğin yararları / | T 641.5 ORT Ortadoğu mutfak kültürleri / | T 641.5 SHE Düşük kalorili az yağlı tarifler / | T 641.5 SIC Sıcak tabaklar / | T 641.5 SUR Gülriz'in mutfağından / |
Includes bibliography p. Ç281-295.
Turkish.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.