Amazon cover image
Image from Amazon.com

Ortadoğu mutfak kültürleri / ed. by Sami Zubaida, Richard Tapper.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Tarih vakfı Yurt Yayınları ; 104.Publication details: İstanbul : Tarih Vakfı, 2000.Description: 309 p ; 22 cmISBN:
  • 9753331169
Subject(s):
Holdings
Item type Home library Shelving location Call number Status Barcode
Book Book Lise Kütüphanesi / High School Library Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) T 641.5 ORT (Browse shelf(Opens below)) Available T 84196

Browsing Lise Kütüphanesi / High School Library shelves,Shelving location: Türkçe Roman Dışı / Turkish Non Fiction (HS) Close shelf browser (Hides shelf browser)

T 641.3463 UNS Ölmez ağacın peşinde / T 641.5 ALP Sağlıklı beslenme ve sağlıklı lezzetler / T 641.5 HID Vejetaryenliğin yararları / T 641.5 ORT Ortadoğu mutfak kültürleri / T 641.5 SHE Düşük kalorili az yağlı tarifler / T 641.5 SIC Sıcak tabaklar / T 641.5 SUR Gülriz'in mutfağından /

Includes bibliography p. Ç281-295.

Turkish.

There are no comments on this title.

to post a comment.
ZeGeSoft Bilişim Teknolojileri tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanıp kurulmuştur.